Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

O καημένος Μουσουλμάνος με το σκισμένο Κοράνι ,τελικά είναι ένας σεσημασμένος κακοποιός και διαρήκτης

(Πού είναι τώρα οι υπερασπιστές των "ανθρωπίνων εμπορευμάτων",τα πολιτικά απο-κόμματα και οι δημοσιοκάφροι του Μega να τον υπερασπιστούν;)


Συνελήφθη για σύσταση συμμορίας διαρρηκτών ο Μουσουλμάνος λαθρομετανάστης που δήλωνε πως αστυνομικός του έσκισε το Κοράνι - Τα ΜΜΕ αποκρύπτουν την είδηση.
Συνελήφθη με την κατηγορία της σύστασης συμμορίας διαρρηκτών, προ δύο ημερών, ο λεγόμενος Αττάκ ο οποίος είχε δηλώσει πως αστυνομικός του έσκισε το Κοράνι.
Αμέσως μετά διαλύθηκε το κέντρο της Αθήνας απο φανατικούς Μουσουλμάνους ενώ κάποια πολιτικά κόμματα και φορείς, όπως και τα ΜΜΕ έσπευδαν να υπερασπιστούν τον εν λόγω κύριο μιλώντας για ανθρώπινα δικαιώματα ενώ στην ουσία άλλα είχαν συμβεί και τελικά άλλα συμφέροντα εξυπηρετούνταν...


Φυσικά η είδηση έχει θαφτεί απο τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης (με εξαίρεση το VETO) όπως και απο τα ελληνικά κόμματα (με εξαίρεση τον Α. Γεωργιάδη). Όλοι πλέον καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει γύρω μας...
Με βάση αυτά που αναγράφει το deltio11 αλλά και το ιστολόγιο έσχατη ανάσχεση το άτομο αυτό που εμπλεκόταν στην υπόθεση του δήθεν σχισμένου Κορανίου ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΨΕΥΔΩΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ, ΑΛΛΑ ΣΥΡΙΟΣ.

eglimatikotita.blogspot