Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Συνεχίζουν την λάσπη κατά Χρυσής Αυγής οι κομμουνιστές στην Κύπρο…

Χωρίς κανένα στοιχείο και χρησιμοποιώντας πρωτοφανή ψέματα το κόμμα που κυβερνά την Κύπρο το ΑΚΕΛ συνεχίζει την λάσπη του κατά της Χρυσής Αυγής και όχι ανεπίσημα… Το ίδιο το δημοσιογραφικό όργανο του ΑΚΕΛ η καθημερινή εφημερίδα «Χαραυγή». Η «Χαραυγή», υπό τον τίτλο «Εντείνονται οι έρευνες», γράφει ότι κλειστά κρατά τα χαρτιά της η Αστυνομία για τον εντοπισμό των λειψάνων του Τάσσου Παπαδόπουλου, και ότι, σύμφωνα με πληροφορίες της, δεν αποκλείεται πίσω από αυτήν την αποτρόπαια πράξη να βρίσκονται εξτρεμιστικά εθνικιστικά στοιχεία…

που έφθασαν τις τελευταίες ημέρες στην Κύπρο, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να πρόκειται για προβοκάτσια για να προκληθεί ένταση στο εσωτερικό μέτωπο. Με τι στοιχεία γράφει όλα αυτά και «δεν αποκλείει» να βρίσκονται εθνικιστικά στοιχεία πίσω από αυτήν την αποτρόπαια πράξη; Με κανένα! Απλά ρίχνει λάσπη.

Η μόνη εφημερίδα που τόλμησε να γράψει ότι δεν αποκλείεται πίσω από την βέβηλη αυτή ενέργεια να βρίσκονται Τούρκοι είναι η «Μάχη», που υπό τον τίτλο «Στο σκοτάδι οι έρευνες για την ιεροσυλία», έγραψε ότι οι προσπάθειες της αστυνομίας απέβησαν άκαρπες και ότι μελετάται το ενδεχόμενο οι δράστες να ζητήσουν λύτρα και η ενέργεια να είναι καλά οργανωμένη από την Τουρκία.
Πηγή:Xagr.net