Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑ


Σήμερα το πρωί, ανήμερα των Χριστουγέννων, στο κέντρο των Αθηνών, δύο Έλληνες νόμιμοι μικροπωλητές ξυλοκοπήθηκαν από δεκάδες παράνομων μικροπωλητών, λαθρομεταναστών από αφρικανικές χώρες, οι οποίοι ως αλλόδοξοι δεν φαίνεται να εκτιμούν την ανοχή της δημοτικής αστυνομίας του τύπου "μέρα που είναι τους αφήνουμε" (λες και τις υπόλοιπες μέρες τους πιάνουν). Οι δύο Έλληνες βρίσκονται στο νοσοκομείο, ενώ οι θύτες τους εξακολουθούν να βρίσκονται με τ' απλωμένα σεντόνια τους στις πιάτσες που κατέκτησαν δια της βίας και με την ανοχή του κράτους.

Οι Έλληνες μικροπωλητές πληρώνουν τις άδειες λειτουργίας των πάγκων τους πανάκριβα σε πλειστηριασμούς του δήμου, με ενοίκια που συχνά φτάνουν ή και ξεπερνούν τα 1500 ευρώ το μήνα και περιμένουν την περίοδο των γιορτών για να βγάλουν τα υπέρογκα έξοδα λειτουργίας τους, που περισσότερο τους χρεώνουν παρά τους επιτρέπουν να ζουν με αξιοπρέπεια τις οικογένειές τους. Είναι αναμενόμενο να βλέπουν ως κόκκινο πανί τους παρανόμους στις πιάτσες τους, που πουλούν συχνά τα ίδια είδη σε πολύ μικρότερες τιμές ή απλά περικυκλώνουν τον νόμιμο πάγκο με τα σεντόνια τους, κλείνοντας την πρόσβαση στους περαστικούς. Οι διαπληκτισμοί μεταξύ τους είναι συχνοί και οι αριθμοί των παρανόμων μεγιστοποιούν το θράσος τους. Η δημοτική αστυνομία έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά (έναν πιάνουν, ότΑΝ πιάνουν, και πενήντα εμφανίζονται στην θέση του) και περιορίζεται στο κόψιμο κλήσεων για παράνομη στάθμευση. Η αστυνομία εμφανίζεται μόνο κατόπιν των επεισοδίων και, βέβαια, οι παράνομοι απλά εξαφανίζονται, αλλάζοντας απλά πόστο για μερικές ώρες. Το κράτος προτιμά να δείχνει εξοργιστική ανοχή στο παραεμπόριο, ελπίζοντας ότι μειώνει την εγκληματικότητα, στην οποία θεωρεί δεδομένο ότι θα στρέφονταν οι ορδές των τριτοκοσμικών που - προς το παρόν και εν μέρει - απασχολούνται στο παράνομο λιανεμπόριο. Οι Έλληνες μικροπωλητές και μαγαζάτορες είναι οι χαμένοι της υπόθεσης, αλλά τρομοκρατημένοι από τις αλλοδαπές μαφίες των πεζοδρομίων εγκαταλείπουν γρήγορα κάθε προσπάθεια επώνυμης αντίδρασης και περιορίζονται σε ανώνυμες καταγγελίες. Το κράτος όμως τους αγνοεί επιδεικτικά, γιατί πρέπει να τηρήσει προτεραιότητες, κατά τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης. Εφιαλτικά εντελώς, προτεραιότητά του μοιάζει να είναι η εξαφάνιση του Ελληνικού Έθνους.

Μια βόλτα στο εμπορικό κέντρο των Αθηνών τις γιορτινές ημέρες θα σας πείσει για την επιτυχία του "πολυπολιτισμικού" σχεδίου. Οι Έλληνες, αλλά και οι Ευρωπαίοι γενικότερα, είναι τραγική μειοψηφία σε ένα σουρεαλιστικό αστικό τοπίο, με ασιάτες και αφρικανούς ντυμένους μερικώς αγιοβασίληδες, να πουλάνε μικροπράγματα, παιχνίδια και χριστουγεννιάτικα στολίδια σε οικογένειες ...μουσουλμάνων. Η πρωτοχρονιάτικη γιορτή του δήμου Αθηναίων είναι τα τελευταία χρόνια το αποκορύφωμα της γελοιότητας, με τον εκάστοτε δήμαρχο να ξεκινά τον χαιρετισμό του "Αθηναίοι και Αθηναίες", απευθυνόμενος σε ένα πλήθος αλλόγλωσσων και αλλόφυλων λαθρομεταναστών. Απευθυνόμενος σε αυτούς που θα ονομαστούν σύντομα "έλληνες", για ν' αντικαταστήσουν τους Έλληνες στις επόμενες γενιές.

Έλληνα, πέρνα στην Αντεπίθεση. Ήρθε η ώρα για Εθνική Αντίσταση!
Πηγή:http://www.antepithesh.net/