Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Μαροκινός ο βιαστής της ανήλικης με νοητική στέρηση

Καμιά δήλωση ή καμιά πορεία από τους «αντιρατσιστές» των Χανίων τώρα;
Για αυτούς είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Όταν χτυπηθεί ένας αλλοδαπός όμως δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά… γενικευμένη φασιστική επίθεση!

Την οδήγησε με τη βία σε εγκαταλειμμένη οικία και την βίασε. Ο λόγος για τον 24χρονο Μαροκινό, ο οποίος βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας και συνελήφθη για την σεξουαλική κακοποίηση ενός 17χρονου κοριτσιού με νοητική στέρηση, στα Χανιά.
Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη. Χθες, ο 24χρονος πήγε στον εισαγγελέα, μετά και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που επιβεβαίωσε ότι το ανήλικο κορίτσι από τη Βουλγαρία έπεσε θύμα βιασμού. Στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων έγιναν δεκάδες προσαγωγές... με βάση την περιγραφή που έδωσε η ανήλικη, και τελικά η ίδια αναγνώρισε στο πρόσωπο του Μαροκινού τον «άνθρωπο» που την πλήγωσε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.
Αναφερόμενος στο περιστατικό, ο διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, Αρτέμης Κουτσαυτάκης, δήλωσε: «Στις 15 Δεκεμβρίου 2009 καταγγέλθηκε στην υπηρεσία μας από γυναίκα, πολίτη Βουλγαρίας, ότι κατά τις απογευματινές ώρες μεταξύ 5 και 6, σε περιοχή της πόλης των Χανίων, άγνωστος δράστης, πιθανόν αραβικής καταγωγής, βίασε την ανήλικη και πάσχουσα από νοητική υστέρηση κόρη της. Εκμεταλλευόμενος την απουσία κηδεμόνα και το σοβαρό πρόβλημα υγείας της κι ενώ εκείνη βρισκόταν σε πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, με τη χρήση σωματικής βίας την οδήγησε σε εγκαταλελειμμένη οικία και την εξανάγκασε σε εξώγαμη συνουσία».
Ο δράστης δεν ομολόγησε την πράξη του, κάτι που ο κ. Κουτσαυτάκης χαρακτήρισε ως «συνήθη τακτική των ατόμων που κατηγορούνται για βιασμό να μην αποδέχονται ότι τέλεσαν αυτή την πράξη».

Μάλλον πρέπει να τον δικαιολογήσουμε… όπως πεινάνε και αναγκάζονται να μπαίνουν στα σπίτια μας και να μας κλέβουν (ευγενικά πάντα… τα λεφτά σας παρακαλώ, ευχαριστώ και συγνώμη για την ενόχληση) έτσι να μας πηδάνε κι όλας… ξέρεις τι είναι να έχεις 5 μέρες να φας; Ξέρεις τι είναι να έχεις 1 χρόνο να… πηδήξεις;

Υ.Γ προς αντιρατσιστές κλπ: επειδή πάλι θα μας πείτε ρατσιστές και ότι δεν καταδικάζουμε ανάλογες πράξεις από έλληνες, θα σας απαντήσουμε για άλλη ια φορά ότι φυσικά και καταδικάζουμε ανάλογες πράξεις από όπου κι αν προέρχονται. Εσείς θα καταδικάσετε ποτέ κανένα αλλοδαπό εγκληματία;
Πηγή: http://oex-xania.blogspot.com/2009/12/blog-post_20.html