Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2009

Δημοσιογραφική κτηνωδία της Ζούγκλας για την απαγωγή της 19χρονης.

…και το πογκρόμ συνεχίζεται.

Έλεος πια. Μετά τα σενάρια συνωμοσιολογίας όπου ο “γιός του τάδε ήταν στόχος” γιατί ο πατέρας του “ήταν ο τάδε”, ακολούθησε το ότι η κοπέλα “είναι καλά στην υγεία της”. Το πόσο καλά μπορεί να είσαι μετά από 12 ωρο βιασμό, μόνο ο Μάκης το ξέρει. Αν δεν ήταν φρικτή η είδηση, θα του θυμίζαμε το ανέκδοτο “καλά που δεν πάθαμε και τίποτα”.

Διαβάστε πως μετέδωσε την είδηση (εννοείται ότι τη συνέχεια την έκανε γαργάρα): Μετά από περίπου 12 ώρες, το θρίλερ με την απαγωγή της φοιτήτριας είχε αίσιο τέλος. Τηλεφώνησε η ίδια στους γονείς της και τους ενημέρωσε ότι οι απαγωγείς την άφησαν ελεύθερη.


Οι ίδιοι, συνοδεία των αστυνομικών, παρέλαβαν την νεαρή από την περιοχή του Πειραιά. Το κορίτσι, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες πάσχει από επιληψία, είναι καλά στην υγεία του, αλλά εμφανώς σοκαρισμένο. Η 19χρονη θα υποβληθεί και σε ιατροδικαστική εξέταση, αφού οι απαγωγείς της άσκησαν βια όταν την έβγαλαν από το αυτοκίνητο. Οι δράστες την απελευθέρωσαν χωρίς να ζητήσουν λύτρα.

Δηλαδή η βία ήταν όταν την έβγαλαν από το αυτοκίνητο όχι από τις 12 ώρες βιασμού που δεν λέτε ΚΟΥΒΕΝΤΑ. Όλα καλά και ειδυλλιακά.

Διαβάστε τώρα και την κανονική είδηση:


Άγνωστοι την βίασαν ομαδικά και είναι σε κατάσταση σοκ.
Μετά από 12 ώρες στα χέρια των βιαστών της την άφησαν σε άθλια κατάσταση στο Ικόνιο απ’ όπου τηλεφώνησε στους γονείς της και τους ενημέρωσε ότι οι απαγωγείς την άφησαν ελεύθερη.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, έχουμε κτήνη που κάνουν το κέφι τους και παραμένουν ασύλληπτοι. Πυροβολούν χωρίς έλεος, τσακίζουν κεφάλια, βασανίζουν. Η κοπέλα είχε την τύχη και γλίτωσε.

Θα μιλήσει για το θέμα η σεξίστρια Αλ Σαχλέχ; Το υπουργείο ΠΡΟΠΟ; Ή μήπως υπουργείο Πορνοβοσκής;

Μάλλον πλήρωσε και αυτή η 19χρονη τον ρατσισμό των Ελλήνων, την κοινωνική αδικία, τους υπερπατριώτες που φαίνεται ότι προκαλούν απανωτές στύσεις στα μισάνθρωπα κτήνη.
Πηγή:ΕΓΕΡΣΙΣ