Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Η Ευρώπη που αυτοκτονεί: Πρώτη αιτία θανάτου οι εκτρώσεις

Οι ύβρεις των Ευρωπαϊκών ΜΜΕ τις μέρες πριν το τουρ του Πρωθυπουργού, έκαναν πολλούς να αναρωτιούνται τι έγιναν τα οράματα για μια ενιαία πολιτική στην Ευρωπαϊκή ήπειρο. Θα πρέπει κατ’ αρχήν να πούμε ότι η Ευρώπη διαθέτει τέτοιον πλούτο και πολυμορφία που η ένωση σε οικονομικό επίπεδο είναι αδύνατη εάν δεν συνοδεύεται από πολιτική ένωση. Κι αυτή με τη σειρά της μπορεί να υλοποιηθεί μόνον ως ένας βαθύτερος σύνδεσμος βασισμένος στην Ευρωπαϊκή ομοφυλία, τους κοινούς δεσμούς αίματος που συνδέουν τους Ευρωπαϊκούς λαούς ως τέκνα της ίδια οικογένειας, με τα δικά τους χαρίσματα και τις δικές τους ιδιομορφίες, αλλά με κοινή καταγωγή, πιστεύω και ιδανικά.

Αυτό όμως που σήμερα έχουμε, είναι μια Ευρώπη που παραπαίει, αναζητώντας οικονομικά στηρίγματα σε χώρες που ουδεμία σχέση έχουν με τη φυλετική και ψυχική της ταυτότητα (Τουρκία, Ισραήλ) . Ταυτόχρονα οι ευρωπαϊκές χώρες κατακλύζονται από πληθυσμούς μη Ευρωπαϊκούς που αναπαράγονται με γοργούς ρυθμούς, απειλώντας να αλλοιώσουν τη φυσιογνωμία της. Μια τέτοια Ευρώπη με τους πληθυσμούς της σε φυλετική, πολιτιστική και πνευματική σύγχυση, είναι αδύνατον να αντιληφθεί μια άλλη πραγματικότητα πέρα από την οικονομική και με βάση αυτά τα στεγνά οικονομικά κριτήρια αντιμετωπίζει το ένα Ευρωπαϊκό κράτος το άλλο, κι ο ένας λαός τον άλλο.

Κι ενώ η Ευρώπη ως ένωση εθνών πληρώνει τις ιδεοληψίες και τους τσαρλατανισμούς των πολιτικών της, απειλείται άμεσα και από τη φυσική εξαφάνιση του γηγενούς πληθυσμού της. Στην Ευρωπαϊκή ήπειρο η # 1 αιτία θανάτου είναι οι αμβλώσεις. Το 2008 2,863,649 αγέννητα παιδιά ρίχτηκαν στα σκουπίδια. Οι επιπτώσεις στην ψυχική και σωματική υγεία των μητέρων τους θα τις βασανίζουν για όλη τους τη ζωή. Αντί η επίσημος Ευρώπη να μεριμνήσει για τον πόλεμο που τρώει τα θεμέλιά της, οι νομοθεσίες κάνουν συνεχώς ευκολότερη την αποτρόπαια πράξη, νομιμοποιώντας την για παράδειγμα στην Ισπανία από την ηλικία των 16 ετών και μέχρι και την 22η εβδομάδα της κυήσεως.

Το άγος της δολοφονίας των παιδιών της Ευρώπης από μητέρες που δεν έχουν συναίσθηση των πράξεών τους, αλλά έχουν εκπαιδευτεί από αυτούς που εξυφαίνουν τον περιορισμό των γεννήσεων και την εξαφάνιση της Λευκής Φυλής, με τα εγωιστικά σλόγκαν του φεμινισμού, δεν μπορεί παρά να πλανάται πάνω από το παρόν και το μέλλον της Ευρωπαϊκής ηπείρου.

Είναι ένα ακόμη από τα παράδοξα και παρά φύσιν της εποχής μας, η διαπαιδαγώγηση των νέων να μη γίνεται με κίνητρο την εποικοδομητική σχέση με το άλλο φύλο και τη δημιουργία υγειών νέων βλαστών, αλλά να αποβλέπει στην αποφυγή της γέννησης, δηλαδή στην αποφυγή ή και τη θανάτωση της Ζωής. Αυτή η Ευρώπη των έφηβων μητέρων-δολοφόνων και των αμέτοχων, αδιάφορων πατέρων, δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με την Ευρώπη που οραματιζόμαστε. Από αυτήν την Ευρώπη ούτε οι Ελληνες ούτε οι άλλοι ευρωπαϊκοί λαοί δεν έχουν τίποτε να ελπίζουν. Αυτή η Ευρώπη -φάντασμα των τοκογλύφων, των λογιστών και των δολοφόνων, πρέπει να τελειώσει και θα τελειώσει. Η φυλετική μας ύπαρξη και η εθνική μας ελευθερία προϋποθέτουν τη βιολογική, ηθική και πνευματική μας ύπαρξη και συνέχεια .

Πηγή:Xagr.net

Ιταλια: Εκστρατεία ενημέρωσης από Συναγωνίστριες της CASA POUND με τίτλο “Καιρος να γινεις μητερα”