Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Ακροαριστερή-παρακρατική βία και φιρμάνι «Ελευθεροτυπίας»

Κι ενώ η ακροαριστερή-παρακρατική βία και τρομοκρατία έχει αποθρασυνθεί και χτυπά καθημερινώς με εγκληματική μανία, η ακροαριστερή εκδότης της αγαπημένης των τρομοκρατών «Ελευθεροτυπίας», έστειλε φιρμάνι στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, με το οποίο επιχειρεί να τρομοκρατήσει την Αστυνομία! Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παρόν»:

«Μάγκας η Μάνια. Αντράκι θα ’λεγα. Απαγόρευσε στους αστυνομικούς να μπαίνουν στο χώρο της Ελευθεροτυπίας. Σαφέστατο το μήνυμα που έστειλε με δημοσίευμα: Προς Α.Τ. Νέου Κόσμου και αρμόδιο υπουργό. Όποιος ένστολος τολμήσει να ξαναμπεί στον περιβάλλοντα χώρο ιδιοκτησίας της Χ.Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις ΑΕ χωρίς ένταλμα εισαγγελέα θα υποστεί τις συνέπειες…»

Αφού πρώτα αναρωτηθούμε αν μπορεί να ισχύει το λεγόμενο «οικιακό άσυλο» για τα γραφεία μιας μεγάλης καθημερινής εφημερίδας, στους οποίους μπορεί ελεύθερα να μπαινοβγαίνει ο καθένας, θα θέσουμε κι εμείς ένα ερώτημα που έχει μεγάλο ενδιαφέρον: πότε και ποιόν λόγο μπήκαν τώρα τελευταία αστυνομικοί στα γραφεία της Ελευθεροτυπίας; Να ‘χει άραγε σχέση με κάτι που συνέβη αυτές τις μέρες στην ευρύτερη περιοχή του Νέου Κόσμου;
Πηγή:XAgr.net