Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Ιταλία: Συμπλοκές μετά από πυροβολισμό μετανάστη

Ένταση επικρατεί ακόμα στο Ροζάρνο της Καλαβρίας στην Ιταλία, μετά τον πυροβολισμό την περασμένη εβδομάδα αλλοδαπού εργάτη από τρεις Ιταλούς που επέβαιναν σε αυτοκίνητο.


Από το συμβάν και έπειτα οι μετανάστες της περιοχής εξεγέρθηκαν, απαιτώντας ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και διαβίωσης, ενώ οι ντόπιοι «απάντησαν» με κατάληψη του δημαρχείου της κωμόπολης, ζητώντας να απομακρυνθούν οι μετανάστες.

Οι συμπλοκές που ακολούθησαν τραυμάτισαν τουλάχιστον 60 ανθρώπους,



Η όλη κατάσταση, στις περιοχές της Καλαβρίας, της Σικελίας, της Νάπολης και του Μπάρι, επιδεινώνεται και από την παρουσία του μαφιόζικου οργανωμένου εγκλήματος, που εκμεταλλεύεται διαρκώς την μαύρη εργασία των ξένων, με εκβιασμούς και «τσιφλικάδες» που μονοπωλούν την προσφορά εργασίας στον γεωργικό τομέα.

έτσι έχουν αρχίσει να γίνονται τα πράγματα κ στην Ελλάδα
κ σε λίγα χρόνια θα έχουμε περισσότερα προβλήματα από τους Ιταλούς

Παραδείγματα απ'την Αγγλία....

Μιάς και οι πετσετοκέφαλοι προκαλούν το τελευταίο καιρό στην ευρώπη βρήκαμε μια καλή ευκαιρία καλή ευκαιρία να αναφερθούμε στην κατάσταση που επικρατεί στην Αγγλία.


Εκεί λοιπόν υπάρχει μια οργάνωση εν ονόματι "Islam for UK" ΄της οποίας ο αρχηγός(το εικονιζόμενο μαϊμούνι με το μικρόφωνο)λέει διάφορες μαλακίες του στυλ "ισλαμικό νόμο για την Αγγλία","οι άγγλοι ζουν σαν ζώα"(ενώ οι ομόθρησκοι του στην αραπιά έχουν προφανώς να μας προτείνουν ένα ανώτερο τρόπο ζωής),"τα χριστούγεννα είναι η πύλη για την κόλαση" και άλλα τέτοια εμπνευσμένα που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν όταν αυτοικανοποιείται χρησιμοποιεί και τα δύο χέρια η αρκείται στο ένα...
Επίσης απ τις αγαπημένες του ασχολίες είναι να λέει πως το Ισλάμ είναι το μέλλον για τον κόσμο ολόκληρο(γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον....)και να μας υπενθυμίζει να μην προκαλούμε αυτόν και τους λοιπούς ψειριάρηδες γιατί η δικιά μας 9 Σεπτεμβρίου είναι καθοδόν.
Βλέποντας όλα αυτά τα υπέροχα που συμβαίνουν στην Αγγλία και με ένα διαρκώς αυξανόμενο αριθμό ισλαμιστών λαθρομεταναστών(δε μας φτάνανε οι τουρκόγυφτοι της κομοτηνής...)δυστυχώς είναι απλά θέμα χρόνου το πότε θα αρχίσουν τα παράσιτα να οργανώνονται σε ομάδες μίσους ενάντια σε οτιδήποτε το Ελληνικό και γενικά Ευρωπαϊκό.Με τη θέση που έχει η πατρίδα μας αν η Αγγλία έχει 1 πρόβλημα εμείς θα έχουμε 100,Τουρκία και γενικά Ασία απο δίπλα,απο κάτω αφρική(με αρκετά ισλαμικά κράτη).Θα μας χτυπάνε απο παντού και με κυβρνήσεις σαν αυτή που έχουμε τώρα θα ζητάμε και συγνώμη απ τα Μόγγολα....


Οι Άγγλοι έστω και καθυστερημένα αντέδρασαν έφτιαξαν την EDL και αντιστέκονται!Έχουν ώς πρότυπο τον Αγ.Γεώργιο το δρακοκτόνο απο τον οποίο προέρχεται και η σημαία τους(η λευκή με τον κόκκινο σταυρό).
Μήπως και εμείς πρέπει με πρότυπο αυτόν τον πολεμιστή άγιο να ξεσηκωθούμε και να χτυπήσουμε το κακό στη ριζα του?
Μη το σκέφτεστε η απάντηση είναι ναί!
ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΠΟΤΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
(και για όσους μουσουλμάνους υπάρχουν στην ευρώπη οι Σέρβοι μας έδειξαν το δρόμο)

Ξύπνα Έλληνα πάρε τη κατάσταση στα χέρια σου και πολέμα....πολέμα γερά...
ΠΟΛΕΜΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!
Πηγή:Ofi4Nationalists

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

8 στους 10 λένε όχι στην χορήγηση ιθαγένειας



Τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους.
Για να καταλαβαινόμαστε.
Εχθρός αυτή τη στιγμή δεν είναι οι λαθρομετανάστες αλλά η νέα τάξη πραγμάτων και οι ελλαδίτες πολιτικοί φερέφωνά τους.
Απευθυνόμαστε σε άντρες σαν εμάς συνειδητοποιημένους πατριώτες και όχι στους οπαδούς του Ρουβά αν και η κίνηση απευθύνεται σε όλη την ελληνική κοινωνία.
Δεν περιμένουμε βέβαια άμεση ανταπόκριση από κανένα εκφυλισμένο Έλληνα αλλά από μερικές δεκάδες χιλιάδες ψυχωμένους.
Δεν διεκδικούμε στέφανο ηθικής ούτε είμαστε υπόδειγμα τέλειου ανθρώπου ούτε θέλουμε να το παίξουμε ηγέτες, αλλά κάνουμε μία προσπάθεια και θέλουμε βοήθεια από όλους όσους μπορούν να συνεισφέρουν με κάθε τρόπο.
Αφήστε τον κακό εαυτό σας έξω και πλαισιώστε την κίνηση.
Οι λαθρομετανάστες όσο και αν δεν φταίνε είναι άμεσος κίνδυνος διότι καθοδηγούνται.
Βασικός αντίπαλος αυτή τη στιγμή ,είναι οι πουλημένοι πολιτικοί, εάν αλλάξουμε την πολιτική κατάσταση θα μπορέσουμε να φτιάξουμε όλα τα υπόλοιπα.
Τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους.
Πηγή:http://ventetta.blogspot.com/