Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ..

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ


Εδώ και μερικές ημέρες έχει ξεκινήσει συζήτηση στο διαδίκτυο για την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να δώσει δικαίωμα ψήφου και ιθαγένεια σε ένα μεγάλο αριθμό αλλοδαπών.

Δημιουργήσαμε αυτόν τον χώρο ωστε να λειτουργήσει ως κάλεσμα για όσους bloggers εναντιωνονται στις προθέσεις του ΠΑΣΟΚ και συντάσσονται με το αίτημα για δημοψήφισμα.
Πηγή:http://dhmopshfisma.blogspot.com/2009/12/blog-post.html

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑ


Σήμερα το πρωί, ανήμερα των Χριστουγέννων, στο κέντρο των Αθηνών, δύο Έλληνες νόμιμοι μικροπωλητές ξυλοκοπήθηκαν από δεκάδες παράνομων μικροπωλητών, λαθρομεταναστών από αφρικανικές χώρες, οι οποίοι ως αλλόδοξοι δεν φαίνεται να εκτιμούν την ανοχή της δημοτικής αστυνομίας του τύπου "μέρα που είναι τους αφήνουμε" (λες και τις υπόλοιπες μέρες τους πιάνουν). Οι δύο Έλληνες βρίσκονται στο νοσοκομείο, ενώ οι θύτες τους εξακολουθούν να βρίσκονται με τ' απλωμένα σεντόνια τους στις πιάτσες που κατέκτησαν δια της βίας και με την ανοχή του κράτους.

Οι Έλληνες μικροπωλητές πληρώνουν τις άδειες λειτουργίας των πάγκων τους πανάκριβα σε πλειστηριασμούς του δήμου, με ενοίκια που συχνά φτάνουν ή και ξεπερνούν τα 1500 ευρώ το μήνα και περιμένουν την περίοδο των γιορτών για να βγάλουν τα υπέρογκα έξοδα λειτουργίας τους, που περισσότερο τους χρεώνουν παρά τους επιτρέπουν να ζουν με αξιοπρέπεια τις οικογένειές τους. Είναι αναμενόμενο να βλέπουν ως κόκκινο πανί τους παρανόμους στις πιάτσες τους, που πουλούν συχνά τα ίδια είδη σε πολύ μικρότερες τιμές ή απλά περικυκλώνουν τον νόμιμο πάγκο με τα σεντόνια τους, κλείνοντας την πρόσβαση στους περαστικούς. Οι διαπληκτισμοί μεταξύ τους είναι συχνοί και οι αριθμοί των παρανόμων μεγιστοποιούν το θράσος τους. Η δημοτική αστυνομία έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά (έναν πιάνουν, ότΑΝ πιάνουν, και πενήντα εμφανίζονται στην θέση του) και περιορίζεται στο κόψιμο κλήσεων για παράνομη στάθμευση. Η αστυνομία εμφανίζεται μόνο κατόπιν των επεισοδίων και, βέβαια, οι παράνομοι απλά εξαφανίζονται, αλλάζοντας απλά πόστο για μερικές ώρες. Το κράτος προτιμά να δείχνει εξοργιστική ανοχή στο παραεμπόριο, ελπίζοντας ότι μειώνει την εγκληματικότητα, στην οποία θεωρεί δεδομένο ότι θα στρέφονταν οι ορδές των τριτοκοσμικών που - προς το παρόν και εν μέρει - απασχολούνται στο παράνομο λιανεμπόριο. Οι Έλληνες μικροπωλητές και μαγαζάτορες είναι οι χαμένοι της υπόθεσης, αλλά τρομοκρατημένοι από τις αλλοδαπές μαφίες των πεζοδρομίων εγκαταλείπουν γρήγορα κάθε προσπάθεια επώνυμης αντίδρασης και περιορίζονται σε ανώνυμες καταγγελίες. Το κράτος όμως τους αγνοεί επιδεικτικά, γιατί πρέπει να τηρήσει προτεραιότητες, κατά τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης. Εφιαλτικά εντελώς, προτεραιότητά του μοιάζει να είναι η εξαφάνιση του Ελληνικού Έθνους.

Μια βόλτα στο εμπορικό κέντρο των Αθηνών τις γιορτινές ημέρες θα σας πείσει για την επιτυχία του "πολυπολιτισμικού" σχεδίου. Οι Έλληνες, αλλά και οι Ευρωπαίοι γενικότερα, είναι τραγική μειοψηφία σε ένα σουρεαλιστικό αστικό τοπίο, με ασιάτες και αφρικανούς ντυμένους μερικώς αγιοβασίληδες, να πουλάνε μικροπράγματα, παιχνίδια και χριστουγεννιάτικα στολίδια σε οικογένειες ...μουσουλμάνων. Η πρωτοχρονιάτικη γιορτή του δήμου Αθηναίων είναι τα τελευταία χρόνια το αποκορύφωμα της γελοιότητας, με τον εκάστοτε δήμαρχο να ξεκινά τον χαιρετισμό του "Αθηναίοι και Αθηναίες", απευθυνόμενος σε ένα πλήθος αλλόγλωσσων και αλλόφυλων λαθρομεταναστών. Απευθυνόμενος σε αυτούς που θα ονομαστούν σύντομα "έλληνες", για ν' αντικαταστήσουν τους Έλληνες στις επόμενες γενιές.

Έλληνα, πέρνα στην Αντεπίθεση. Ήρθε η ώρα για Εθνική Αντίσταση!
Πηγή:http://www.antepithesh.net/

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Η δικιά μου θεωρία για το Ρατσισμό....

Οι περισσότεροι εθνικιστές, λένε οτι δεν είμαστε ρατσιστές αλλά αυτοί είναι αλβανοί η μαύροι αναλογώς.Αυτό κάνοντας πλάκα και κοροίδευοντας.Λοιπόν εγώ συμφωνώ με αυτούς δεν φταίμε εμείς που τους αντιμετωπίζουμε ετσι αλλα αυτοί γιατί ήρθαν στην χώρα μας;;;Γιατί αυτοί να δουλεύουν στην δουλείες μας.....;;Και εκτός αυτής της βίαης εισβολής ασκώντας διπλωματία μας ζητάνε αντιρατσισμό...<<καλό έλληνα... οκι ρατσιστή έλληνα>>...Και στην τελική το καλοκαίρι έκαναν και διαδήλωση εναντιόν του ρατσισμού....
Ζητώντας ισοτιμία και οχι ρατσισμό,ευγενικά ευγενικά θα πάρουν τον <ΠΟΥΛΟ> έγινε αντισυγκέντρωση και μετά όπως πάντα έτρεχαν.Αμέσως τα Μ.Μ.Π.(Μέσα Μάζικης Παραπληροφόρησης) να στάθουν απέναντι μας...Κατάστρεωαν ολην την αθήνα και τα μαγαζιά της έσπασαν τόσα αυτο που κάναμε εμεις ήταν απλά να τους σταματήσουμε..Και αυτό δεν είναι ρατσισμός, αλλά απλή κριτική των πραγμάτων κατα τους αριστερούς και τα Μ.Μ.Π. μετα απο αυτό τα συμπεράσματα δικα σας ποιοί είναι ρατσιστές και ποιοι όχι....Έγω είμαι ρατσιστής και μάλιστα υπερήφανος αλλα οι "αντιρατσιστές" του κόλου ας δούν οτι είναι ρατσιστές και αυτοί απλα είναι με τους ίδιους τους συμπατριώτες...Βασικά οσο μπορεί κανείς να τους πει συμπατριώτες μας....Αυτά απο εμένα και για το ποιός είναι ρατσιστής τα συμπεράσματα δικά σας..

Η Ελλάς του 2000-Καζαντζίδης

Παλιό αλλα συμβολικό..Απολαύστε...

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Άμεση απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε όλους τους λαθρομετανάστες σχεδιάζει η κυβέρνηση!!!

Στην αρχή των Χριστουγεννιάτικων γιορτών κι ενώ οι πολίτες ασχολούνται με σοβαρά προβλήματα (όπως η ανεύρεση αγαθών με λογικές τιμές για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι), η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, προφανώς αποφάσισε να απαλλάξει τον έλληνα από την βάσανο και το ψυχολογικό μαρτύριο της επιλογής κυβερνητικού σχήματος.
Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημερινό (22/12/2009) υπουργικό συμβούλιο, συζήτησαν την παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες δεύτερης γενιάς, που έχουν γεννηθεί ή που έχουν φοιτήσει στα σχολεία της Ελλάδας!!!

Επίσης, συζητείται το νομοσχέδιο που αφορά την εκλογική διαδικασία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμπεριλαμβάνει και εκείνους που διαμένουν επί τρία συνεχόμενα χρόνια στη χώρα... και ο βιασμός του συντάγματος της χώρας γίνεται από πολιτικούς οι οποίοι δεν τόλμησαν προεκλογικά να ψελλίσουν καν τις συγκεκριμένες διαθέσεις τους.
O κ. Πετσάλνικος ανακοίνωσε ότι στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο, θα τεθεί προς συζήτηση νομοσχέδιο για τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά νόμιμων μεταναστών. Εφεξής, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής, θα αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια τα παιδιά που έχουν φοιτήσει στις τρεις πρώτες τάξεις του Δημοτικού στη χώρα μας ή συνολικά 6 χρόνια στην ελληνική εκπαίδευση. Όσο για τους ενήλικους μετανάστες, αυτοί θα αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια μετά από πέντε χρόνια νόμιμης παραμονής στην Ελλάδα...

Σε ποιά ευρωπαϊκή χώρα συμβαίνουν ή ισχύουν αυτά; Μα φυσικά σε καμία!!!
Όμως αν και η Ελλάδα είναι ευρωπαϊκή χώρα, η αντιμετώπιση των πολιτών από την πλευρά της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου (και όλου του πολιτικού συνοθυλλεύματος που έχει προσεταιριστεί τον πρωθυπουργό) ελάχιστα απέχει από την συμπεριφορά των αφρικανικών κυβερνήσεων...!

Προς τι όμως αυτή η βεβιασμένη ενέργεια; Γιατί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να αλλοιώσει οριστικά τον εθνοτικό χάρτη της χώρας; Γιατί επιχειρείται ένα πολιτικό πραξικόπημα το οποίο ως σκοπό φαίνεται να έχει την εκμηδένιση και τον ουσιαστικό αφανισμό των γηγενών κατοίκων της Ελλάδας; Γιατί εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, αλλά και μίας σοβαρότατης κρίσης της ελληνικής οικονομίας, το κυβερνητικό συμβούλιο φέρεται να ασχολείται με την παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας σε ανθρώπους που δεν έχουν δηλώσει την χώρα καταγωγής τους, τα πραγματικά τους στοιχεία αλλά και τους πραγματικούς λόγους που τους οδήγησαν στην “εξαθλίωση” της Ελλάδας; (αν δεν κάνω λάθος, διαμαρτύρονται για τον τρόπο διαβίωσής τους εδώ, ενώ ξεχνούν πως ήρθαν χωρίς να μας ρωτήσουν, παραβιάζοντας τα ελληνικά σύνορα και διαβιούν ασχολούμενοι βασικά με την παραοικονομία, αλλά και την φτηνή ανδρική ή γυναικεία πορνεία).

Ο λόγος, που η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου ασχολείται τώρα με την ελληνοποίηση ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστών, είναι πολύ απλός.
Γνωρίζει τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και ο ιδεολογικός συρφετός που τον περικλείει, πως οι έλληνες δεν πρόκειται να συγχωρήσουν τα προεκλογικά ψέματα των σημερινών κυβερνώντων και θα τιμωρήσουν πολύ σκληρά όλη αυτή την παρεούλα των θολοκολτουριάρηδων που έχει εισβάλει στην πολιτική ζωή και που απειλεί ευθέως τον εθνοτικό χαρακτήρα του κράτους που λέγεται Ελλάδα.

Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, όλοι αυτοί οι ψεύτες, πως η μοναδική τους ελπίδα για να διατηρηθούν στην εξουσία ή για να απωλέσουν την εξουσία με ευπρέπεια, είναι να αναγνωρίσουν ως έλληνες όλους αυτούς οι οποίοι έχουν συμβάλει ταμάλα στην αύξηση της εγκληματικότητας και που πριν 9 περίπου μήνες επιτέθηκαν προς το ελληνικό κράτος εξαιτίας μίας φωτοτυπίας Κορανίου, που τελικά δεν ήταν ούτε Κοράνι....!
Πολιτική αλητεία ή πολιτική δειλία είναι αυτό που οδηγεί την κυβέρνηση, του Γιώργου Παπανδρέου, να παραδώσει το μέλλον της Ελλάδας στα χέρια, στις απόψεις, στην κουλτούρα ή στα συμφέροντα αγνώστων ανθρώπων που λαθραία (και κατά κανόνα ατιμωρητί) εισήλθαν στην χώρα μας;

Προσωπικά, δεν θέλω καν να σκεφτώ πως ο Γιώργος Παπανδρέου σκέφτεται να παραδώσει την χώρα έρμαιο στις διαθέσεις διάφορων λαθρομεταναστών. Δεν θέλω να πιστέψω πως είναι διατεθειμένος να παραδώσει την χώρα στο χάος. Γιατί αν υπάρξει τέτοια απόφαση, το αμέσως επόμενο που θα συμβεί, θα είναι το χάος... Δεν τολμώ να διαννοηθώ πως ο σημερινός πρωθυπουργός σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Δεν τολμώ καν να διαννοηθώ πως είναι δυνατόν να επηρεάζεται από διάφορους ιδεολογικά και πολιτικά μηδενικούς παραγοντίσκους που τον περιβάλλουν ή που τους επέλεξε για να συμβάλουν στο έργο της ανοικοδόμησης της χώρας και αυτοί συστηματικά απεργάζονται την αποδόμηση του κράτους, τα συμφέροντα του οποίου υποτίθεται πως εξυπηρετούν.

Δυστυχώς, η χώρα βαδίζει σε μία κατάσταση, την οποία πολλοί “υπεύθυνοι” δεν θα ήθελαν να συναντήσουν ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους. Ξεδιάντροπα σχεδιάζουν τον βιασμό του ελληνισμού και τον εξανδραποδισμό των Ελλήνων πολιτών. Περιμένουν άραγε αυτές τους οι (μύχιες μέχρι χθες) σκέψεις να επιβληθούν σε έναν λαό που ποτέ δεν ανέχτηκε την επιβολή από ξένους; Περιμένουν άραγε από τον Οδυσσέα να αγκαλιάσει τους μνηστήρες που του βεβηλώνουν το σπίτι, που απειλούν την τιμή της οικογένειά του, αλλά και που αποσκοπούν στην εξαφάνισή του;

Έχει χιλιο-ειπωθεί, αλλά δυστυχώς, αυτή η χώρα πολύ πριν να φτάσει στο σημείο να απειλείται με οικονομική κατάρρευση, πρώτα επτώχευσε από φιλότιμο, από τιμιότητα, αλλά πάνω από όλα επτώχευσε από πολιτικούς με πυγμή που θα υπεραπιστούν τα δίκαιά της. Οι πολίτες όμως, οι Έλληνες, δεν πρόκειται να αφήσουν έναν συρφετό θολοκουλτουριάρηδων, να επιβάλει τις δύσοσμες ορέξεις του σε έναν λαό που συνέχισε να υπάρχει επί χιλιετίες στο διάβα της ιστορίας επειδή ποτέ δεν έσκυψε το κεφάλι...

Κύριε πρωθυπουργέ, οφείλετε πρώτος να αντισταθείτε στις ορέξεις των νεοταξικών αποβρασμάτων που ζούνε ελπίζοντας να δούνε τον έλληνα να αφανίζεται... Εσείς πρώτος κύριε Παπανδρέου φέρετε την βαριά ευθύνη να προστατεύσετε την χώρα και τους πραγματικούς της πολίτες από αυτά που στα γραφεία και στα συμβούλια της δικής σας κυβέρνησης συζητούνται. Κύριε πρωθυπουργέ, οφείλετε να εκπαραθυρώσετε όλους εκείνους που αμαυρώνουν το δικό σας πολιτικό κύρος, που προσβάλουν το δικό σας όνομα και την δική σας οικογένεια, εκμεταλλευόμενοι την εμπιστοσύνη που τους δείξατε.
Η κύρια και μοναδική ευθύνη για όλα όσα έρχονται και όλα όσα θα γίνουν, είναι δική σας κύριε Παπανδρέου. Εσάς θα κρίνει η ιστορία και όχι τους τυχάρπαστους νεοταξίτες που εισέβαλαν στους κυβερνητικούς διαδρόμους και τα υπουργικά γραφεία...
Η προσπάθεια αλλοίωσης ή και ολικής εξαφάνισης του ελληνισμού, είναι ένα γεγονός, του οποίου η μορφή γιγαντώνεται στις ημέρες μας. Οι Έλληνες πολίτες θα σταθούμε απέναντι για να το αντιμετωπίσουμε. Εσείς, κύριε πρωθυπουργέ, ποιά πλευρά θα επιλέξετε; Μήπως επιθυμείτε να αντικρύσετε την οργή του λαού; Αν έτσι προτιμάτε...
Η λύση για εσάς κύριε Παπανδρέου είναι μία
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
εάν σέβεστε την Δημοκρατία και τις αρχές του Ελληνικού Συντάγματος...
Πηγή:ΕΓΕΡΣΙΣ

O καημένος Μουσουλμάνος με το σκισμένο Κοράνι ,τελικά είναι ένας σεσημασμένος κακοποιός και διαρήκτης

(Πού είναι τώρα οι υπερασπιστές των "ανθρωπίνων εμπορευμάτων",τα πολιτικά απο-κόμματα και οι δημοσιοκάφροι του Μega να τον υπερασπιστούν;)


Συνελήφθη για σύσταση συμμορίας διαρρηκτών ο Μουσουλμάνος λαθρομετανάστης που δήλωνε πως αστυνομικός του έσκισε το Κοράνι - Τα ΜΜΕ αποκρύπτουν την είδηση.
Συνελήφθη με την κατηγορία της σύστασης συμμορίας διαρρηκτών, προ δύο ημερών, ο λεγόμενος Αττάκ ο οποίος είχε δηλώσει πως αστυνομικός του έσκισε το Κοράνι.
Αμέσως μετά διαλύθηκε το κέντρο της Αθήνας απο φανατικούς Μουσουλμάνους ενώ κάποια πολιτικά κόμματα και φορείς, όπως και τα ΜΜΕ έσπευδαν να υπερασπιστούν τον εν λόγω κύριο μιλώντας για ανθρώπινα δικαιώματα ενώ στην ουσία άλλα είχαν συμβεί και τελικά άλλα συμφέροντα εξυπηρετούνταν...


Φυσικά η είδηση έχει θαφτεί απο τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης (με εξαίρεση το VETO) όπως και απο τα ελληνικά κόμματα (με εξαίρεση τον Α. Γεωργιάδη). Όλοι πλέον καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει γύρω μας...
Με βάση αυτά που αναγράφει το deltio11 αλλά και το ιστολόγιο έσχατη ανάσχεση το άτομο αυτό που εμπλεκόταν στην υπόθεση του δήθεν σχισμένου Κορανίου ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΨΕΥΔΩΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ, ΑΛΛΑ ΣΥΡΙΟΣ.

eglimatikotita.blogspot

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Μαροκινός ο βιαστής της ανήλικης με νοητική στέρηση

Καμιά δήλωση ή καμιά πορεία από τους «αντιρατσιστές» των Χανίων τώρα;
Για αυτούς είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Όταν χτυπηθεί ένας αλλοδαπός όμως δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά… γενικευμένη φασιστική επίθεση!

Την οδήγησε με τη βία σε εγκαταλειμμένη οικία και την βίασε. Ο λόγος για τον 24χρονο Μαροκινό, ο οποίος βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας και συνελήφθη για την σεξουαλική κακοποίηση ενός 17χρονου κοριτσιού με νοητική στέρηση, στα Χανιά.
Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη. Χθες, ο 24χρονος πήγε στον εισαγγελέα, μετά και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που επιβεβαίωσε ότι το ανήλικο κορίτσι από τη Βουλγαρία έπεσε θύμα βιασμού. Στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων έγιναν δεκάδες προσαγωγές... με βάση την περιγραφή που έδωσε η ανήλικη, και τελικά η ίδια αναγνώρισε στο πρόσωπο του Μαροκινού τον «άνθρωπο» που την πλήγωσε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.
Αναφερόμενος στο περιστατικό, ο διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, Αρτέμης Κουτσαυτάκης, δήλωσε: «Στις 15 Δεκεμβρίου 2009 καταγγέλθηκε στην υπηρεσία μας από γυναίκα, πολίτη Βουλγαρίας, ότι κατά τις απογευματινές ώρες μεταξύ 5 και 6, σε περιοχή της πόλης των Χανίων, άγνωστος δράστης, πιθανόν αραβικής καταγωγής, βίασε την ανήλικη και πάσχουσα από νοητική υστέρηση κόρη της. Εκμεταλλευόμενος την απουσία κηδεμόνα και το σοβαρό πρόβλημα υγείας της κι ενώ εκείνη βρισκόταν σε πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, με τη χρήση σωματικής βίας την οδήγησε σε εγκαταλελειμμένη οικία και την εξανάγκασε σε εξώγαμη συνουσία».
Ο δράστης δεν ομολόγησε την πράξη του, κάτι που ο κ. Κουτσαυτάκης χαρακτήρισε ως «συνήθη τακτική των ατόμων που κατηγορούνται για βιασμό να μην αποδέχονται ότι τέλεσαν αυτή την πράξη».

Μάλλον πρέπει να τον δικαιολογήσουμε… όπως πεινάνε και αναγκάζονται να μπαίνουν στα σπίτια μας και να μας κλέβουν (ευγενικά πάντα… τα λεφτά σας παρακαλώ, ευχαριστώ και συγνώμη για την ενόχληση) έτσι να μας πηδάνε κι όλας… ξέρεις τι είναι να έχεις 5 μέρες να φας; Ξέρεις τι είναι να έχεις 1 χρόνο να… πηδήξεις;

Υ.Γ προς αντιρατσιστές κλπ: επειδή πάλι θα μας πείτε ρατσιστές και ότι δεν καταδικάζουμε ανάλογες πράξεις από έλληνες, θα σας απαντήσουμε για άλλη ια φορά ότι φυσικά και καταδικάζουμε ανάλογες πράξεις από όπου κι αν προέρχονται. Εσείς θα καταδικάσετε ποτέ κανένα αλλοδαπό εγκληματία;
Πηγή: http://oex-xania.blogspot.com/2009/12/blog-post_20.html

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Δημοσιογραφική κτηνωδία της Ζούγκλας για την απαγωγή της 19χρονης.

…και το πογκρόμ συνεχίζεται.

Έλεος πια. Μετά τα σενάρια συνωμοσιολογίας όπου ο “γιός του τάδε ήταν στόχος” γιατί ο πατέρας του “ήταν ο τάδε”, ακολούθησε το ότι η κοπέλα “είναι καλά στην υγεία της”. Το πόσο καλά μπορεί να είσαι μετά από 12 ωρο βιασμό, μόνο ο Μάκης το ξέρει. Αν δεν ήταν φρικτή η είδηση, θα του θυμίζαμε το ανέκδοτο “καλά που δεν πάθαμε και τίποτα”.

Διαβάστε πως μετέδωσε την είδηση (εννοείται ότι τη συνέχεια την έκανε γαργάρα): Μετά από περίπου 12 ώρες, το θρίλερ με την απαγωγή της φοιτήτριας είχε αίσιο τέλος. Τηλεφώνησε η ίδια στους γονείς της και τους ενημέρωσε ότι οι απαγωγείς την άφησαν ελεύθερη.


Οι ίδιοι, συνοδεία των αστυνομικών, παρέλαβαν την νεαρή από την περιοχή του Πειραιά. Το κορίτσι, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες πάσχει από επιληψία, είναι καλά στην υγεία του, αλλά εμφανώς σοκαρισμένο. Η 19χρονη θα υποβληθεί και σε ιατροδικαστική εξέταση, αφού οι απαγωγείς της άσκησαν βια όταν την έβγαλαν από το αυτοκίνητο. Οι δράστες την απελευθέρωσαν χωρίς να ζητήσουν λύτρα.

Δηλαδή η βία ήταν όταν την έβγαλαν από το αυτοκίνητο όχι από τις 12 ώρες βιασμού που δεν λέτε ΚΟΥΒΕΝΤΑ. Όλα καλά και ειδυλλιακά.

Διαβάστε τώρα και την κανονική είδηση:


Άγνωστοι την βίασαν ομαδικά και είναι σε κατάσταση σοκ.
Μετά από 12 ώρες στα χέρια των βιαστών της την άφησαν σε άθλια κατάσταση στο Ικόνιο απ’ όπου τηλεφώνησε στους γονείς της και τους ενημέρωσε ότι οι απαγωγείς την άφησαν ελεύθερη.





Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, έχουμε κτήνη που κάνουν το κέφι τους και παραμένουν ασύλληπτοι. Πυροβολούν χωρίς έλεος, τσακίζουν κεφάλια, βασανίζουν. Η κοπέλα είχε την τύχη και γλίτωσε.

Θα μιλήσει για το θέμα η σεξίστρια Αλ Σαχλέχ; Το υπουργείο ΠΡΟΠΟ; Ή μήπως υπουργείο Πορνοβοσκής;

Μάλλον πλήρωσε και αυτή η 19χρονη τον ρατσισμό των Ελλήνων, την κοινωνική αδικία, τους υπερπατριώτες που φαίνεται ότι προκαλούν απανωτές στύσεις στα μισάνθρωπα κτήνη.
Πηγή:ΕΓΕΡΣΙΣ

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΚΛΑΒΙΑΣ...


ΝΤΟΠΙΟΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ..

Όσο οι Έλληνες χάνουν το αίσθημα της εθνικής τους τιμής τόσο η φτώχεια και η δυστυχία θα γίνονται μόνιμος καθημερινός τους σύντροφος.
Γιατί μόνο στον τόπο αυτόν, παρέχεται το δικαίωμα να υπερασπίζεσαι άφοβα τα συμφέροντα εχθρών.
Ακόμα κι αν κάποιος δωροδοκηθεί, μπορεί να μιλάει μπροστά σας με πλήρη ασυλία και ασφάλεια, έστω κι αν επιδιώκει συμφορές για την πατρίδα.
Μπορεί μάλιστα να αυτοχαρακτηριστεί και προοδευτικός!!!
Θράκη, Αιγαίο, Κύπρος, Σκόπια, Βόρειος Ήπειρος....ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ...

Λένε..
Τι θέλετε;
Φασαρίες;
Ζήτω η συνύπαρξη με τους λαθρομετανάστες!..Ζήτω η φιλία των λαών!..
Μας λένε ότι επιδιώκουμε εντάσεις..
Εμείς!..
Εμείς που σας προτρέπουμε, να αμυνθείτε..
Να αμυνθούμε, απέναντι στην καταπάτηση του αναφαίρετου δικαιώματος
των Ελλήνων να ορίζουν τον τόπο τους, τη μοίρα τους, το μέλλον των παιδιών τους.
Η λογική των αντιρατσιστών σημαίνει αποδοχή σκλαβιάς..
Γιατί εάν δεν μας ''επιτρέπεται'' να αντιμετωπίσουμε τις επιβουλές και να ζήσουμε με αξιοπρέπεια, τότε το μόνο που απομένει είναι η υποδούλωση..
Ενδιάμεση κατάσταση δεν υπάρχει!!
Η τακτική τους είναι απλή..
Όχι ανοιχτός πόλεμος..
Αποκοιμίζουν.
Αποπροσανατολίζουν.
Ενοχοποιούν.
Τρομοκρατούν.
Φοβούνται τις κοινές μνήμες..
Θέλουν συνειδήσεις νεκρές..
Αμαυρώνουν συστηματικά, ιδέες και ιερά σύμβολα..
Αυτή είναι η πέμπτη φάλαγγα..
Ναι..
Αυτοί είναι οι δήμιοί σου!!

Όταν σιγουρευτούν ότι απέκρυψαν τα γιατί, τότε θα σε παραδώσουν στους εχθρούς που θα καιροφυλαχτούν στα ''τείχη'' της ''πόλης''..
Δεν θέλουν να υποτάξουν..
Θέλουν να αφανίσουν..
Ξέρουν Ιστορία..
Ξέρουν ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες..
Ξέρουν ότι υπάρχεις Εσύ!!..

Πότε θα αντιδράσετε;
Όταν εξαναγκαστείτε από τα γεγονότα;
Κοίτα γύρω σου..
Ο τόπος σου εποικίζεται, καταστρέφεται και εσύ ΦΤΩΧΑΙΝΕΙΣ!!
Εμείς νομίζουμε ότι ο μεγαλύτερος εξαναγκασμός για ελεύθερους ανθρώπους, είναι το αίσθημα ντροπής για την κατάσταση που ζουν..
Για μας αυτό είναι το ισχυρότερο κίνητρο για Αγώνα….

Επιδοκιμάζοντας, αποδοκιμάζοντας αλλά τελικά αδιαφορώντας, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο..
Γιατί είναι ΑΔΥΝΑΤΟ..ναι!!...ΑΔΥΝΑΤΟ, να αντιμετωπίσουμε τα ξίφη που ζυγώνουν, αν προηγουμένως δεν απομονώσουμε ΑΥΤΟΥΣ!!..
ΝΑΙ, Αυτούς, που με την μάσκα του αντιρατσιστή, μας καρφώνουν στιλέτα στην πλάτη!!"
Πηγή: ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Συλλήψεις σε Γιάννενα και Ηγουμενίτσα για το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Συνολικά 18 άτομα , ηλικίας από 21 έως 50 χρονών, εντοπίστηκαν σε 10 πόλεις της Βόρειας Ελλάδας στο πλαίσιο διεθνούς αστυνομικής επιχείρησης και κατηγορούνται για διακίνηση πορνογραφικού υλικού ανηλίκων μέσω του διαδικτύου.Τα ψηφιακά τους ίχνη ταυτοποιήθηκαν από το Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας που αξιοποίησε σχετικές πληροφορίες της Ιντερπόλ. Από τις 14 έως τις 29 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν νομότυπές έρευνες σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους σε Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Κιλκίς, Χαλκιδική, Κατερίνη, Λάρισα, Φάρσαλα, Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα και Θεσσαλονίκη....

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου συνελήφθησαν 9 άτομα για "πορνογραφία ανηλίκων" και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ενώ για το ίδιο αδίκημα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άλλων 9 ατόμων. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 45 σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ένας φορητός Η/Υ. Τέσσερις συσκευές αποθήκευσης τύπου usb.1279 οπτικοί δίσκοι (εκ των οποίων οι 1274 περιέχουν ταινίες, τραγούδια και προγράμματα Η/Υ και εμπίπτουν στις διατάξεις του Ν.2121/90 περί πνευματικής ιδιοκτησίας).Ποσότητα κάνναβης 15,7 γραμμαρίων
Πηγή: ΕΓΕΡΣΙΣ

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Επιστολή από...την Γερμανία. Απ’τη σκοπιά του Έλληνα ...αλλοδαπού!

Όταν δεν τιμούμε τους ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ, προδίδουμε την Πατρίδα.

Του Κ. Γκαλιμάνη, Γερμανία.

Ο μεγάλος Άγγλος ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ καθηγητής Νίκολας Χάμοντ,
συγγραφέας της ’’Ιστορίας της Μακεδονίας’’,
είπε εξοργισμένος, το 1992 προς τον Κίρο Γκλιγόροφ, μεταξύ άλλων:

<<Κάνετε παραχάραξη και βιασμό της ιστορικής αλήθειας – ονομάζοντας ‘’Μακεδονία’’ τα Σκόπια, τα οποία δεν έχουν καμιά σχέση με την αρχαία Μακεδονία. Τότε, ο τόπος αυτός που ζήτε τώρα λεγόταν ‘’Παιονία’’ και ήταν κρατίδιο με δικό του βασιλιά. Οι Παίονες υπήρξαν για ένα μεγάλο διάστημα υπήκοοι των Μακεδόνων. Σήμερα όμως, οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι και Αλβανοί, δεν έχουν ελληνική φωνή και μέχρι το 1944 τα Σκόπια ονομάζονταν ...BARDARSKA >>...!

Τα ίδια αριβώς ...βροντοφωνάζουν και 350 ακόμη ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ, κορυφαίοι επιστήμονες
απ’όλες τις άκρες της Γης, με...

πρωτοβουλία και συντονισμό του υπέροχου Φιλέλληνα, διάσημου Αμερικανού καθηγητή της Αρχαιολογίας στο πανεπιστήμιο του Berkley, Stephen G. Miller (γνωστό για τους συνεχείς αγώνες του στο ζήτημα της Μακεδονίας) με επιστολή τους προς τον Μπαράκ Ομπάμα, παρακαλώντας τον να επέμβει, πράτοντας τα ...δέοντα, ούτως ώστε:
<< ...να παραμείνει απαραχάρακτη κι αβίαστη η Ιστορία. Το μικρό αυτό κρατίδιο, στα βόρεια της Ελλάδας, κύριε Πρόεδρε, που τώρα θέλει να λέγεται, παράλογα, ’’Μακεδονία’’, μέχρι το 1944 ονομάζονταν ...BARDARSKA... >>

Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών,
ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA.
Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί
και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!

350 ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ, κορυφαίοι ξένοι επιστήμονες, απ’όλες τις άκρες της Γης,
αγωνίζονται για τα δίκαιά μας - κύριοι, πρώην και νυν κυβερνώντες –
κι εσείς σπρώχνεσται ποιός θα κάνει ...καλύτερα το ...ΑΝΤΙΘΕΤΟ...!

Γιατί κύριοι (και περισσότερο εσύ κυρία Μπακογιάννη ) στρώσατε ...’’κόκκινο χαλί’’
στον ...’’υπουργό εξωτερικών’’ της ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑΣ, όταν στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας,
αποβιβάστηκε απ’το αεροπλάνο του, που έγραφε πάνω: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ(,,,)

Ο απανταχού Γης Ελληνισμός δάκρυσε από συγκίνηση για την ευγενή αυτή πρωτοβουλία
των 350 ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ, πρωτοβουλία να δικαιωθεί η πατρίδα μας!
Κι εσείς κύριοι, πρώην και νυν κυβερνώντες, ματώσατε την ψυχή μας με την απερίγραπτη ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ απέναντί τους..!

Γιατί κύριοι, δεν καλέσατε αμέσως στην Ελλάδα, την ομάδα αυτή των 350 ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ, διοργανώνοντας μιά ανάλογη δεξίωση προς τιμήν τους – προσφέροντας στον καθένα κι ένα χρυσό μετάλλιο με την επιγραφή: ’’Επίτιμος Έλληνας Πολίτης’’

Γιατί, εξοχώτατε κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας, ανεξάρτητα απ’την απαίσια αυτή συμπεριφορά των άλλων, δεν πήρες αυθόρμητα και προσωπικά εσύ ο ίδιος την πρωτοβουλία αυτή;

Πως να ερμηνεύσουμε, εμείς, ο απανταχού Γης απογοητευμένος Ελληνισμός
την παράδοξα αρνητική συπμεριφορά, ΟΛΩΝ ΣΑΣ, απέναντι στα εθνικά μας συμφέροντα(,,,)

Πως να ερμηνεύσουμε και τη φοβερή αυτή ...επιδημία της ...αδιαφορίας που έχει κυριεύσει κι’ όλους τους Θεούς των Ελλήνων, κι αυτών του Ολύμπου κι αυτού του ενός και μοναδικού των μετέπειτα χριστιανών, και δεν σας εμποδίζουν απ’το συνεχές καταστροφικό έργο που επιτελείτε εναντίον αυτής της Πατρίδας - εναντίον του Ελληνικού λαού;

<<...Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρεσέφεραν τίποτα εις αυτήν...>> (Φ. Νίτσε)

Γιατί ...έλληνες πολεμάτε κι εσείς τους Έλληνες;
Ελλάς σε λυπάμαι...!

Κώστας Γκαλιμάνης
Γερμανία, Δεκέμβρης 2009
Πηγή: ΕΓΕΡΣΙΣ

Νέα προκλητικότατη ενέργεια των Τούρκων: Τουρκικά μαχητικά εισβάλλουν σε πεδίο βολής στην Άνδρο!

Οκτώ τουρκικά μαχητικά τέσσερα F-16 και τέσσερα F-4E εισέβαλλαν σε δεσμευμένη περιοχή στο πεδίο βολής Άνδρου όπου εκείνη την ώρα ασκούντο σκάφη του ΠΝ.

Πιο συγκεκριμένα τα τουρκικά αεροσκάφη εισήλθαν στο FIR Αθηνών μεταξύ Λήμνου και Λέσβου στις 10:34. Στις 10:48 δύο F-16 αποσπασθηκαν από τον υπόλοιπο σχηματισμό και εισήλθαν σε δεσμευμένη περιοχή του πεδίου βολής Άνδρου, την ώρα που ασκούντο εκεί σκάφη του ΠΝ.

Ο σχηματισμός εξήλθε του FIR Αθηνών σχεδόν 25 λεπτά αργότερα στις 10:57 και αφού πρώτα είχε ενεργοποηθεί η "Hot Line" μεταξύ ΕΚΑΕ στη Λάρισα και Εσκί Σεχίρ.

Η κίνηση αυτή της Τουρκίας είναι εντελώς διαφορετικής "ποιότητας" ακόμη και από την θρασύτατη ενέργεια της περασμένης εβδομάδος όπου τουρκικά αεροσκάφη εισέβαλλαν και πάλι σε δεσμευμένη περιοχή όπου συνασκούντο ελληνικά μαχητικά της 335Μ και γαλλικά Rafale από το αεροπλανοφόρο De Gaulle και αυτό διότι στην περιοχή της ελληνογαλλικής άσκησης η Άγκυρα είχε εκδόσει ΝΟΤΑΜ με την οποία δεν αναγνώριζε την Ικαρία ως περιοχή η οποία μπορούσε να περιληφθεί στην άσκηση καθόσον η Άγκυρα θεωρεί ότι το νησί είναι αποστρατικοποιημένη περιοχή.

Η σημερινή κίνηση της Τουρκίας τη στιγμή μάλλιστα που στο Αιγαίο έχουν αναπτυχθεί μονάδες του τουρκικού Στόλου στο πλαίσιο της αξιολόγησης του τετάρτου τριμήνου του τουρκικού Ναυτικού καταδεικνύει ότι η Άγκυρα αυξάνει την ένταση των επιθετικών της κινήσεων. Σημειώνεται πως τα τουρκικά μαχητικά δεν αναχαιτίστηκαν από ελληνικά αεροσκάφη, παρά το γεγονός ότι είχαν εντοπιστεί πολύ πριν εισέλθουν στο Αιγαίο και αυτό είναι κάτι που σίγουρα εγείρει σοβαρά ερωτηματικά.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο
NAFTEMPORIKI.GR
Σχηματισμός οκτώ τουρκικών αεροσκαφών (τέσσερα F-16 και 4 F4) εισήλθε στις 10:34 στην περιοχή μεταξύ Λήμνου και Λέσβου. Στις 10:48 δύο F-16 του σχηματισμού εισήλθαν στη δεσμευμένη με NOTAM περιοχή του πεδίου βολής Ανδρου.

Αμεσα ενεργοποιήθηκε η «κόκκινη» τηλεφωνική γραμμή μεταξύ των αεροπορικών στρατηγείων Λάρισας (CA0C-7) και Εσκί Σεχίρ (CAOC-6), ενώ τα τουρκικά αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά.
Πηγή: Ινγογνώμων

Διοργανώνουν γιορτές για την πολυπολιτισμικότητα με τα χρήματά μας

Παγκόσμια Ημέρα του Μετανάστη η 18η Δεκεμβρίου με ακριβοπληρωμένες εκδηλώσεις υπέρ του “πολυπολιτισμικού μοντέλου”… Ο Jeffrey και η κυβέρνησή του προσπαθούν με κάθε μέσο να… εξοικειώσουν τους Έλληνες, και ειδικά τους κατοίκους της Αθήνας, με την πολυπολιτισμική κοινωνία που, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι καινούργιο φρούτο αφού παίρνει σάρκα και οστά εδώ και αρκετά χρόνια. Ετοιμάζουν λοιπόν, για την ερχόμενη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου “πολιτιστικές” εκδηλώσεις, όπως τις ονομάζουν, αφιερωμένες στους μετανάστες λανσάροντας το πετυχημένο επικοινωνιακό σλόγκαν… “Σαν στο σπίτι σας”. Όλα αυτά φυσικά με τα χρήματα του ελληνικού λαού και τα κονδύλια της Ευρ. Ένωσης. Εκεί λοιπόν πηγαίνει ένα μέρος των φόρων που πληρώνουμε. Ρώτησε μήπως κανένας τους Έλληνες αν θέλουν όλα αυτά τα εκατομμύρια των μεταναστών στο “σπίτι τους”;

Για πρώτη φορά φέτος διοργανώνεται με πρωτοβουλία του υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών μια εκδήλωση αφιερωμένη στους μετανάστες. Πρόκειται για την Ημέρα του Μετανάστη στις 18 Δεκεμβρίου, που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κουμουνδούρου. Τον επίσημο χαιρετισμό προς την εκδήλωση θα απευθύνει η Θεοδώρα Τζάκρη, υφυπουργός Εσωτερικών. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου “η εκδήλωση θα ενισχύσει τη δημιουργία ενός κλίματος συνεργασίας μεταξύ των ίδιων των μεταναστών και μεταξύ μεταναστών και γηγενών, αναδεικνύοντας συγκεκριμένα πολιτισμικά στοιχεία (μουσική, χορός, κουζίνα) διάφορων χωρών προέλευσης των μεταναστών, με στόχο την προβολή της διαφορετικότητας και της πολιτισμικής τους ταυτότητας.

Με πυρήνα και επικοινωνιακό όχημα το μήνυμα «Feels Like Home»/ «Σαν Στο Σπίτι Σας», η εκδήλωση θα συνθέσει ένα ψηφιδωτό παράδοσης και πολιτισμού εμπνευσμένο από την κουλτούρα των διαφόρων χωρών προέλευσης των μεταναστών.

Η πολιτιστική αυτή εκδήλωση θα έχει ως στόχο την προαγωγή της έννοιας της πολυπολιτισμικότητας και την εξοικείωση των Αθηναίων με την πολιτισμική διαφορετικότητα και ποικιλομορφία της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας, μέσω της επαφής τους με τις παραδόσεις, την τέχνη, και τον πολιτισμό των χωρών προέλευσης των μεταναστών.”
Πηγή:Xagr.net

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Έδεσσα Ξεπερνόντας Κάθε προσδοκία....





ΞΕΠΕΡΝΏΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ...ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πηγή:Xagr.net

Πυραμίδες στην Κρήτη,,,

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ


ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΧΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΦΙΔΙΑ!

Πέρα από κάθε προσδοκία και σε μιά μέρα που οι καιρικές συνθήκες μόνο ανοιχτές κινητοποιήσεις δεν ευνοούσαν, το κάλεσμα της περιφερειακής οργάνωσης Μακεδονίας της "Χρυσής Αυγής" αγκαλιάστηκε θερμά από εκατοντάδες νέους στην πλειοψηφία τους εθνικιστές, αλλά και από τους Εδεσσαίους που υποδέχτηκαν θερμά και με ενθουσιασμό την πρωτοφανή για την πόλη τους κινητοποίηση.

Στις μία το μεσημέρι κι από διάφορες πόλεις της Μακεδονίας, συγκεντρώθηκαν έξω από την Νομαρχία τουλάχιστον 300 Εθνικιστές οι οποίοι μιά ώρα αργότερα ξεκίνησαν πορεία προς τα αποκλεισμένα από ισχυρές μεταφερόμενες αστυνομικές δυνάμεις γραφεία των ντόπιων συνεργατών της Νέας Τάξης, υπολείμματα των Βούλγαρων κομιτατζήδων που τώρα το παίζουν... Μακεδόνες.

Η πορεία των Εθνικιστών που κάθε στιγμή μεγάλωνε αφού περαστικοί και θαμώνες των γεμάτων "καφέ" της πόλης έμπαιναν διαρκώς μέσα, στάθηκε στο σημείο αυτό και με προειδοποιητικά συνθήματα έστειλε το μήνυμα σ'όσους νομίζουν ότι μπορούν να υποσκάπτουν την εθνική μας κυριαρχία, να ασελγούν απέναντι στην ιστορία μας, να προπαγανδίζουν σε βάρος της Πατρίδας και να κυκλοφορούν με άνεση και χωρίς συνέπειες αναμεσά μας. Λάθος τους...

Η πορεία των Εθνικιστών κατευθύνθηκε προς το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και συγκροτημένα μετά από τους χαιρετισμούς, επέστρεψαν με τον ίδιο παλμό και ενθουσιασμό στην Νομαρχία, γεμίζοντας τον αέρα και τους δρόμους της Έδεσσας από Πατρίδα, επεφημούμενοι και καταχειροκροτούμενοι από απλούς πολίτες που δήλωσαν ευθαρσώς με ποιανού το μέρος βρίσκονται σε αυτόν τον ΠΟΛΕΜΟ που ξεκινάει για την Μακεδονία μας!
Πηγή:Μολών Λαβέ

Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής στη ΝΕΤ


Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου, άλλη μια φορά προσπαθούν να μας οδηγήσουν σε μια παγίδα προπαγάνδας που δεν Θα πέσουμε ποτέ.!!!!
Πες τα Αρχηγέ

Συνεχίζουν την λάσπη κατά Χρυσής Αυγής οι κομμουνιστές στην Κύπρο…

Χωρίς κανένα στοιχείο και χρησιμοποιώντας πρωτοφανή ψέματα το κόμμα που κυβερνά την Κύπρο το ΑΚΕΛ συνεχίζει την λάσπη του κατά της Χρυσής Αυγής και όχι ανεπίσημα… Το ίδιο το δημοσιογραφικό όργανο του ΑΚΕΛ η καθημερινή εφημερίδα «Χαραυγή». Η «Χαραυγή», υπό τον τίτλο «Εντείνονται οι έρευνες», γράφει ότι κλειστά κρατά τα χαρτιά της η Αστυνομία για τον εντοπισμό των λειψάνων του Τάσσου Παπαδόπουλου, και ότι, σύμφωνα με πληροφορίες της, δεν αποκλείεται πίσω από αυτήν την αποτρόπαια πράξη να βρίσκονται εξτρεμιστικά εθνικιστικά στοιχεία…

που έφθασαν τις τελευταίες ημέρες στην Κύπρο, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να πρόκειται για προβοκάτσια για να προκληθεί ένταση στο εσωτερικό μέτωπο. Με τι στοιχεία γράφει όλα αυτά και «δεν αποκλείει» να βρίσκονται εθνικιστικά στοιχεία πίσω από αυτήν την αποτρόπαια πράξη; Με κανένα! Απλά ρίχνει λάσπη.

Η μόνη εφημερίδα που τόλμησε να γράψει ότι δεν αποκλείεται πίσω από την βέβηλη αυτή ενέργεια να βρίσκονται Τούρκοι είναι η «Μάχη», που υπό τον τίτλο «Στο σκοτάδι οι έρευνες για την ιεροσυλία», έγραψε ότι οι προσπάθειες της αστυνομίας απέβησαν άκαρπες και ότι μελετάται το ενδεχόμενο οι δράστες να ζητήσουν λύτρα και η ενέργεια να είναι καλά οργανωμένη από την Τουρκία.
Πηγή:Xagr.net

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Ένα τραγούδι για ένα πραγατικό ήρωα

Ένα τραγούδι του Ν.Σφακιανάκη για τον μεγάλο και σύγχρονο ήρωα Σολωμό Σολωμού,που πέθανε 16.Αυγούστου.1996 απο το τον τούρκο.Ο Σολωμός εκείνη την ημέρα ήταν στην διαδήλωση για τον θάνατο του εξαδέρφου του Απόστολου Ισάακ οταν πήγαν να αφήσουν λούλουδια εκει που πέθανε ο Ισάακ ο Σολωμός ξέφυγε και στην προσπάθεια του να κατεβάσει την τούρκικη σημαία απο τον υστό της σκοτώθηκε απο τους τούρκους με το τσιγάρο στο στόμα....Αδελφέ-Ήρωα μας Θα ζείς για πάντα και θα σε θυμόμαστε....Απολαύστε το τραγούδι...

Ο λόγος που οι Αριστεροί έιναι αυτοί που είναι....

Παρακάτω θα παρακουλουθήσετε μια απο τις αξέχαστες "τάπες" του Κώστα Πλεύρη Στον "κύριο" ( ο θεός να τον κανει)Ραφαηλίδη... Με αυτήν την απάντηση δείχνει ποιος πραγματικά είναι ο λόγος που οι αριστεροί είναι έτσι και είναι ο αυνανισμός...Παρακουλουθήστε..!!

Τo κυνήγι είναι μέρος της λύσης

Υπέρ της απαγόρευσης του κυνηγιού όλων των ειδών των θηραμάτων πανελλαδικά μέχρι το τέλος της κυνηγετικής περιόδου δηλαδή μέχρι την 28η Φεβρουαρίου του 2010, εισηγήθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) η σύμβουλος Επικρατείας Μαργαρίτα Γκορτζολίδου προτείνοντας έτσι να γίνει δεκτή η προσφυγή του πρόεδρου της Ζωοφιλικής Οικολογικής Ένωσης Ελλάδος, Άγγελου Αγγελέτου. Η αίτηση Ακυρώσεως (με απλά λόγια η κύρια δίκη), πραγματοποιήθηκε στις 10/12/2009 όπου το αρμόδιο τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας επιφυλάχθηκε να αποφασίσει για την απαγόρευση του κυνηγιού κατά την τρέχουσα περίοδο.

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή έτσι και φέτος η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται καθώς φαίνεται ότι μόνο στην Ελλάδα επιφέρει τέτοια κακά το κυνήγι. Βέβαια πως να είναι διαφορετικά όταν υπάρχουν φορείς ανίκανοι, χωρίς επιστημονική υποστήριξη, χωρίς στοιχεία αλλά και θηραματολόγους. Όταν στο εκάστοτε υπουργείο επικρατούσε ένα μπάχαλο στο οποίο ο κάθε «δήθεν οικολόγος» μπορούσε συχνά πυκνά...

να αναστατώνει την τεράστια Ελληνική κυνηγετική οικογένεια. Μια οικογένεια 400.000 κυνηγών, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει να επιδείξει τεράστιο κοινωνικό και περιβαλλοντικό έργο. Μία οικογένεια της οποίας τα περισσότερα μέλη είναι συνειδητοί πολίτες με άποψη αλλά και περιβαλλοντική συνείδηση. Αναφέρω επιγραμματικά τη συμμετοχή κυνηγών και κυνηγετικών συλλόγων σε αναδασώσεις, πυρκαγιές, δενδροφυτεύσεις, διασώσεις και παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας σε θεομηνίες και άλλες καταστροφές. Δραστηριότητες που αποδεικνύουν ότι τα μέλη των κυνηγετικών οργανώσεων είναι συνειδητοί πολίτες με άποψη και όχι μια κλειστή εσωστρεφής ομάδα και οφείλουν να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους όλοι οι πολέμιοί τους.

Κανένας δεν είναι πιο οικολόγος από τον κυνηγό



Ο κυνηγός την πονάει την φύση διότι ζει 6 μήνες τον χρόνο μέσα σε αυτήν και τους υπόλοιπους 6 την αναπολεί. Το κυνήγι είναι μια δραστηριότητα που όποιος την ασκεί πρώτα και κύρια είναι φυσιολάτρης. Αγαπά και σέβεται το περιβάλλον και χαίρεται να βρίσκεται μέσα σε αυτό. Πέρα απ’ αυτά το κυνήγι συμβάλλει επίσης στην ανάπτυξη του τόπου μας. Κάνει γνωστές τις φυσικές ομορφιές του αλλά δίνει επίσης οικονομική ανάπτυξη σε απόμερες γωνιές της πατρίδας μας. Τονώνει δηλαδή τον εσωτερικό τουρισμό κρατώντας τους κατοίκους των χωριών στο τόπο καταγωγής τους δημιουργώντας θέσεις απασχόλησης.

Αυτή είναι η πραγματική συνεισφορά των κυνηγών και θέλω να πιστεύω ότι το νεοσύστατο υπουργείο και η νέα υπουργός θα τα λάβει σοβαρά υπόψη. Δεν είμαστε αντίθετοι στην λήψη μέτρων για την προστασία του περιβάλλοντος κα Μπιρμπίλη, αλλά απαιτούμε από εσάς να στηρίξετε την ελευθερία των Ελλήνων ν’ ασχολούνται με το κυνήγι. Διότι μέχρι σήμερα η κυνηγετική κοινότητα χλευάστηκε, λοιδορήθηκε και ταυτόχρονα δέχτηκε τις όποιες περικοπές και απαγορεύσεις χωρίς καμία διαμαρτυρία. Δέχθηκε το κόψιμο του κυνηγίου τον Μάρτη, την συρρίκνωση του Φλεβάρη, το κόψιμο αποδημητικών και ενδημικών θηραμάτων, την δραστική μείωση κυνηγετικού χρόνου και αριθμού θηραμάτων και την ολοκληρωτική απαγόρευση των υδροβιότοπων.

Και ερχόμαστε σήμερα, σε ακόμα μια κατάθεση προσφυγής στο Συμβούλιο της επικρατείας κατά της Υπουργικής απόφασης που ρυθμίζει τη θήρα για το Κυνηγετικό έτος 2009-2010, με σκοπό την μείωση της κυνηγετικής περιόδου. Φτάνει πια ! Για όσους δεν γνωρίζουν, στις περισσότερες χώρες της ΕΕ, η διάρκεια της κυνηγετικής περιόδου επιμηκύνεται πολύ πέραν της ισχύουσας περιόδου στην πατρίδα μας. Εξάλλου πριν από μερικά χρόνια το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έκρινε με τα πιο αυστηρά επιστημονικά και δικονομικά κριτήρια τη διάρκεια της κυνηγετικής περιόδου στην Ελλάδα, αποφασίζοντας ότι είναι απόλυτα σύννομη με τις σχετικές οδηγίες της Ε.Ενωσης.

Για οτιδήποτε μελλοντικά αποφασίσετε να γνωρίζεται ότι δεν μπορεί κανείς να χαράξει πολιτική για την ύπαιθρο χωρίς να λάβει υπόψη τις ανάγκες και τη θέληση των ανθρώπων που ζουν εκεί, διότι είναι σίγουρο ότι θα αποτύχει. Όσοι αρέσκονται σε απαγορεύσεις χωρίς διάλογο δεν κάνουν μόνο ένα πολιτικό λάθος. Διαπράττουν ταυτόχρονα ένα πολιτικό ατόπημα εις βάρος των ανθρώπων που σήμερα επιμένουν να δίνουν ζωή στην ελληνική ύπαιθρο! Γι' αυτό η άποψή μου είναι ξεκάθαρη: διάλογος, ενημέρωση, και πάνω απ’ όλα σεβασμός στην άποψη για τη ζωή που αντιπροσωπεύουν οι άνθρωποι της υπαίθρου.
Και να θυμάστε πως, για την προστασία της φύσης, το κυνήγι είναι μέρος της λύσης και όχι μέρος του προβλήματος …
Πηγή: ΕΓΕΡΣΙΣ

Εμείς οι Φασίστες!!!<< Η δικιά μου γνώμη>>

Μετά την πτώση του τρίτου ράιχ οτι είχε να κάνει με τον στρατό,την αστυνομία και τον εθνικισμό θεωρείτε φασιστικό και όλοι το αναφέρουν σαν κατι κακό και άσχημο.Κάποιοι προσπάθησαν να εκφράσουν οτι οι "φασίστες" έχουμε ψυχολογικά προβλήματα η τράβματα απο την παιδική μας ηλικία.....Επίσης κάποιοι οτι έχουμε σεξουαλική ανεπάρκεια.. Έγω λοιπόν ο "φασίστας" λέω οτι δεν είμαστε τίποτα απο όλα αυτά..!!! Είμαστε κακονικά και ανώτερα ηθικά και πνευματικά άτομα που κυνηγόμαστε από όλους χώρις να ξέρουν τον λόγο.... Μάλλον διότι προσπαθούμε να ξυπνήσουμε τα πατριωτικά αισθήματα ολων και να αναγεννήσουμε την αγάπη όλων μας γιαυτή την πατρίδα που χρειάζεται τους πολίτες της... Ναι είμαστε ρατσιστές αλλα γιατί δεν ξεχνάμι αυτά που πάθαμε απο τους τούρκους.....ΤΑ 400 χρόνια, τη σμύρνη,Την εισβολή στην κύπρο.! Δεν ξεχνάμε αλλα ζητάμε εκδίκηση και δικαιόσυνη..Ειμαστε ονειροπόλοι και ονειρευόμαστε μια ελλάδα δυνατή και ελεύθερη χώρα η οποία θα είναι καθαρή απο τα ζιζάνια που τις κάνω κακό και την βεβηλώνουν..Τα ζιζάνια αυτά είναι οι "αναρχικοί" οι οποίοι σαν άλλα καλομαθημένα πλουσιόπαιδα σπάνε και διαφθείρουν ξένες ιδιοκτήσιες με πολύ θράσος.Οι μετανάστες οι οποίοι ήρθαν στην χώρα μας απρόσκλητοι και εκτος αυτού απαιτούν και ισότητα...ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ!!!!!!!Επίσης άλλος ενας εχθρός οι πολιτικοί αυτοί που ψηφίζουμε και εμπιστευόμαστε για το καλο της χώρας, και αυτοί ως αντάλαγμα μας καταστρέφουν καταχράζοντας το δημόσιο χρήμα και ζώντας στην "χλείδα" δεν νοιάζονται για τιποτα...Επίσης προδίδουν την χώρα καθημερινά γλείφοντας τους αμερικάνους και τους εβραίους και δεν δείχνουν καμία αντίσταση στο μακεδονικό πουλούν την χώρα μας καθημερινά και έμεις μένουμε άπρακτοι...Γνώμη μου είναι οτι εμείς οι φασίστες έχουμε βγάλει τις παροποίδες και βλέπουμε μπροστά....ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΠΟΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΑΔΑ!!!! αύτα τα ταπεινά απο εμένα... Και κάτι τελευταίο ενα βίντεο απο τους κύπριους "φασίστες" που με εκφράζει απόλυτα.... Καλή απόλαυση...

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Το ζεύγος Ταλάτ... εκπροσώπησε επαξίως τον Αττίλα

Φραστική επίθεση από το ζεύγος Ταλάτ δέχτηκαν στο Λονδίνο Κύπριοι φοιτητές που διαδήλωναν κατά του κατοχικού καθεστώτος. Οι φοιτητές μαζεύτηκαν έξω από το πανεπιστήμιο του LSE στο Λονδίνο, όπου θα μιλούσε ο κατοχικός ηγέτης, για να διαδηλώσουν για τη συνεχιζόμενη κατοχή.


Με τη λήξη της εκδήλωσης και την έξοδο του Μεχμέτ Αλί Ταλάτ από την αίθουσα, οι Κύπριοι φοιτητές συνέχισαν να διαδηλώνουν ειρηνικά και να φωνάζουν ρυθμικά «Turkish Troops Out Of Cyprus» («Εξω ο κατοχικός στρατός από την Κύπρο»).

Ο εκπρόσωπος του Αττίλα, συνοδευόμενος από τη γυναίκα του και περίπου 10 μπράβους, αντί να μπει στο αυτοκίνητο που τον περίμενε, προσέγγισε τους διαδηλωτές και τους ζήτησε την ευκαιρία να μιλήσει.

Ο διάλογος εξελίχθηκε σε φραστικό επεισόδιο, καθώς ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ παρουσιάστηκε ανήμπορος να ανταποκριθεί στα ερωτήματα των φοιτητών και αναγκάστηκε να παρέμβει η πολύ οξύθυμη και αθυρόστομη γυναίκα του (Ογια Ταλάτ), η οποία δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και απρεπείς χειρονομίες.

Κατά την αποχώρησή τους μάλιστα, ένας εκ των σωματοφυλάκων του, μίλησε προσβλητικά και απαξιωτικά κατά των διαδηλωτών. Η σοβαρή, συγκρατημένη και αξιοπρεπής παρουσία των φοιτητών ήταν αρκετή για να φέρει τον πολιτικό αττιλάρχη εκτός ελέγχου!

Αγνωστοι σύλησαν τον τάφο του Τάσσου Παπαδόπουλου και έκλεψαν τη σορό του

Σοκ στην Κύπρο, καθώς άγνωστοι σύλησαν τον τάφο του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου στο νεκροταφείο Δευτεράς και πήραν μέσα από το φέρετρο τη σορό του. Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, την παραμονή της συμπλήρωσης ενός έτους από το θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.

Οι δράστες, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τουλάχιστον τέσσερις, αφού ανέσυραν το φέρετρο πήραν τη σορό.

Υπό βροχή και στο σκοτάδι -αφού την ώρα της εγκληματικής πράξης είχε σημειωθεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή- αφαίρεσαν το χώμα από τον τάφο και έσβησαν τα ίχνη τους αδειάζοντας δύο σάκους ασβέστη γύρω από τον τάφο. Η γρανιτένια ταφόπλακα το βάρος της οποίας ξεπερνά τα 250 κιλά δεν φέρει ίχνη βανδαλισμού.

Στο νεκροταφείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ έρευνες άρχισαν προς διάφορες κατευθύνσεις από μέλη της εγκληματολογικής υπηρεσίας.

Το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η ανάκριση των τριών Εθελοντών Πενταετούς Υποχρέωσης (ΕΠΥ) στην Εθνική Φρουρά, χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον τους. Κατά πληροφορίες, αναμένεται να προσαχθούν για ανάκριση και άλλα άτομα.

Η αστυνομία ενημέρωθηκε τηλεφωνικά για το περιστατικό από αστυνομικό, μέλος της φρουράς του τέως προέδρου της Κύπρου που πήγε το πρωί στο κοιμητήριο για να ανάψει το καντήλι.

Στο κοιμητήριο πήγαν στη συνέχεια συγκλονισμένα όλα τα μέλη της οικογένειας του Τάσσου Παπαδόπουλου, στενοί συνεργάτες του τέως προέδρου, φίλοι και απλοί πολίτες. Ο χώρος του κοιμητηρίου έχει αποκλειστεί με κορδέλες και απαγορεύεται η είσοδος.

Το Σάββατο είναι το ετήσιο μνημόσυνο του Τάσσου Παπαδόπουλου.

Ο πρόεδρος της Κυπριακός Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας δήλωσε ότι πρόκειται «για μια απαράδεκτη, ιερόσυλη, ανήθικη και καταδικαστέα ενέργεια που πλήττει τα ήθη, τις παραδόσεις, τον πολιτισμό μας, το σεβασμό μας στους νεκρούς».

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Μάριος Καρογιάν, καταδίκασε την πράξη αυτή, χαρακτηρίζοντάς την «απεχθές και τρομερό έγκλημα».

Ο Μητροπολίτης Ταμασσού Ησαϊας, στην επαρχία του οποίου βρίσκεται το κοιμητήριο , χαρακτήρισε «γιγαντιαίο ανοσιούργημα την κλοπή της σορού του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου». Επίσης, απηύθυνε έκκληση να επιδειχθεί ηρεμία και ενότητα από το λαό.

Ο Μητροπολίτης, ο οποίος μετέβη στο κοιμητήριο της κοινότητας της Δευτεράς, δήλωσε ότι ο χώρος έχει αγιαστεί και έτσι θα τελεστεί, εκεί το Σάββατο, και τρισάγιο και μνημόσυνο του Τάσσου Παπαδόπουλου.

Ως εγκληματική, βανδαλιστική πράξη ιεροσυλίας χαρακτήρισε το γεγονός ο στενός συνεργάτης του αείμνηστου Τ.Παπαδόπουλου, Χρύσης Παντελίδης.

«Εγκληματίες, ιερόσυλοι άνοιξαν τον τάφο του Προέδρου και αφαίρεσαν τη σορό», δήλωσε ο κ. Παντελίδης.

Ο κ. Παντελίδης ανέφερε πως το άδειο φέρετρο εντόπισε γύρω στις 8 το πρωί, πρώην μέλος από τη φρουρά του Τάσσου Παπαδόπουλου που πήγαινε κάθε πρωί στο κοιμητήριο για να ανάψει το καντήλι στον τάφο του.

Αντιδράσεις στην Αθήνα

Τη θλίψη του για το πρωτοφανές περιστατικό εξέφρασε από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Απίστευτο γεγονός βεβήλωσης και ιεροσυλίας χαρακτήρισε το μακάβριο περιστατικό, ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

«Παρά τον αποτροπιασμό μας, δεν πρέπει να αφήσουμε τα δίκαια αισθήματα οργής, να παρασύρουν την κοινή γνώμη σε διχαστικές αντιδράσεις. Αυτό θα προσέβαλε ακόμα πιο βάναυσα τη μνήμη του», πρόσθεσε.

Περικλής Γιαννόπουλος


Υπήρξε ένας από τους θεμελιωτές του Ελληνοκεντρισμού των αρχών του 20ου αιώνα. Ο πατέρας του κατάγονταν από το Μεσολόγγι κι η μητέρα του από την Βυζαντινή οικογένεια των Χαιρέτιδων. Στα 17 του εγγράφεται στην ιατρική σχολή Αθηνών αλλά σύντομα θα εγκαταλείψει την Αθήνα για να συνεχίσει τις σπουδές του στο Παρίσι.Στην Ελλάδα, στο χώρο του πνεύματος (τέλη του 19ου αιώνα) αναπτύσσεται ελληνοκεντρική κίνηση με βασικούς αντιπροσώπους τους Κ. Παλαμά, Ν. Πολίτη, Ν. Καζάζη, Γρ. Ξενόπουλο, Α. Καρκαβίτσα κ.α. Η άσχημη υγεία του Περικλή Γιαννόπουλου, η έλλειψη χρημάτων κι ο θάνατος του πατέρα του τον υποχρεώνουν να εγκαταλείψει το Παρίσι. Το 1893, μετά από λίγους μήνες παραμονής στο Λονδίνο, επιστρέφει στην Αθήνα όπου εγγράφεται στη Νομική σχολή. Μεταφράζει και δημοσιεύει έργα των Ντίκενς, Πόε, Μπωντλαίρ, γρήγορα όμως στρέφεται στη μελέτη των Ελλήνων κλασικών και της ελληνικής ιστορίας. Οι απόψεις και τα έργα του δημοσιεύονται στον «ΝΟΥΜΑ», στα «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ», στο «ΝΕΟΝ ΑΣΤΥ» και στην «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ». Σκοπός του Γιαννόπουλου είναι η παρότρυνση των Ελλήνων να αποβάλλουν την ξενομανία, να ελληνοποιήσουν την ζωή τους, να συνειδητοποιήσουν τη δύναμή τους και να οδηγηθούν στην Εθνική Αναγέννηση. Στενοί φίλοι, θαυμαστές και συμπαραστάτες στον αγώνα του στέκονταν οι Δραγούμης, Παλαμάς, Ξενόπουλος, Καμπούρογλου, Γαβριηλίδης, Καμπάνης, Βώκος.Το 1906 κυκλοφορεί το πρώτο του βιβλίο το «Νέον Πνεύμα», το 1907 κυκλοφορεί το βιβλίο «ΕΚΚΛΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ΚΟΙΝΟΝ».Άλλα σπουδαία κείμενά του:Σύγχρονος Ζωγραφική (1902 – ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ).Προς την ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΝ (1903 – ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ).ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ (1903 – ΝΟΥΜΑΣ).Ελληνική Γραμμή (1903 – ΑΝΑΤΟΛΗ).Ελληνικό Χρώμα (1904 – ΤΟ ΑΣΤΥ).Ελληνική Μουσική (1904 – ΤΟ ΑΣΤΥ).Το τέλος της ζωής του το επιλέγει ο ίδιος, κάλπασε μ’ ένα άλογο στη θάλασσα του Σκαραμαγκά κι αυτοπυροβολήθηκε. Το πτώμα του βρέθηκε μετά από 15 μέρες στην Ελευσίνα όπου και ενταφιάστηκε.…και έρχομαι να κάμω την εικόνα της σημερινής ζωγραφικής διότι θέλω από των πραγμάτων αναχωρών και επί των πραγμάτων σκεπτόμενος και δια των πραγμάτων βαδίζων να ομιλήσω έπειτα με τας πρώτας αυτάς χονδροτάτας αναλύσεις, να ομιλήσω περί της ελληνικής ζωγραφικής. Η δε ελληνική ζωγραφική είναι τμήμα του ατόμου το οποίον θέλω να ζωγραφίσω. Ο θέλων να ομιλήσει περί ενός ζητήματος ελληνικού αδιάφορον ποίου, ευρίσκεται ενώπιον απείρου κι ανυπερβλήτου δυσχερείας. Ο λόγος είναι η σύγχρονος πνευματική κατάστασις του τόπου μας, δηλαδή η κατάπτωσις και η απερίγραπτος σύγχυσις των ιδεών όλων…«Η ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ»Είναι αδύνατον να αρχίσει δημιουργία Ελληνικής ζωής ενόσω όλα τα πράγματα της ζωής από το πρώτον κουρέλι του λίκνου – και όλων των ιδεών – μέχρι του τελευταίου κουρελιού του τάφου, είναι ξένα.Το κτύπημα της ξενομανίας είναι το πρώτον κίνημα, ο πρώτος αγών των ποθούντων να αγωνισθούν φιά μίαν αρχήν Ελλάδος.Η ξενομανία είναι χωριατιά. Είναι προστυχιά. Είναι κουταμάρα. Είναι αφιλοτιμία. Είναι αφιλοπατρία. Και είναι ξιππασιά. Και είναι αμάθεια.Αυτός ο ανώτερος, ο πλούσιος, ο ανεπτυγμένος, ο ταξιδευμένος, ο παντογνώστης, ο παντοκρίτης, ο ιατρός, ο δικηγόρος, ο πολιτικός, ο παππάς, ο δάσκαλος, ο καθηγητής, ο τραπεζίτης, ο έμπορος, ο άνθρωπος του πνεύματος, που επήγε εις την Ευρώπην και εγύρισε ξενομανής, είναι αμαθής. Επήγε κι εγύρισε κούτσουρον. Δι’ αυτό είναι ξενομανής. Επήγε και εγύρισε χωριάτης δι’ αυτό είναι ξενομανής. Ό,τι είδε, ό,τι έμαθε δεν του εχρησίμευσεν εις τίποτε. Δεν εδιόρθωσε το κεφάλι, το εχάλαε. Δεν εφωτίσθη, αλλά ετυφλώθη δια πάντα. Δι’ αυτό είναι ξενομανής…«Η ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ»Όταν η ξετσίπωτη Γύφτισα – η τωρινή Ρωμηοσύνη – πετάξει τα παληοχρώματά της και φορέσει τα χρώματα της γης της, τότε θα υπάρξει χροϊκώς Ελλάς…«ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΧΡΩΜΑ»Μη σας ξαφνίζει η χαμηλότης της γλώσσης. Κανένα γλωσσικόν κατέβασμα, δεν θα κατόρθωνε να ζωγραφίσει, την ποταπότητα των Ελλαδικών πραγμάτων…Η ιστορία του αιώνος αυτού εγράφη υπό την χατζάραν των Κλεπτών και υπό το τακούνι των Βουλευτών. Και με ψεύδη δεν δημιουργούνται έθνη…Πεθαίνετε διότι εσκοτώσατε το ΠΝΕΥΜΑ. Ενόσω δεν αναστηθή και αναστηλωθή το ΠΝΕΥΜΑ αδύνατον να αρχίση η υπάρχουσα Ζωντανή Ελλάς…Εσκοτώσατε την ελληνικήν νεότητα. Και έθνος χωρίς νεολαίαν είναι άνοιξις χωρίς άνθη…Κάτω η Ελλάς των ψήφων, των μισθών, των χαρτοπαικτών και των βουλευτών…«ΤΟ ΝΕΟΝ ΠΝΕΥΜΑ»Αν σκιάζεστε να σκεφθείτε ελεύθερα, αν φοβάστε να σταθείτε όρθιοι σαν άντρες, τότε ξαναβουτίσετε στο δασκαλοσυνταγματικό σας ροχαλητό…Ντροπή σας να συζητάτε με τον σκυλόφραγκο αν η μακεδονική σας γη είναι δική σας γη. Και να τον πείσεις, δεν τον πείθεις τον ληστή. Ή μόνος ή με σμπίρους βαλτούς θα προσπαθήσει να σας πάρει κάθε γη. Οι πολιτισμοί που σας έμαθαν οι δασκαλοτσούσιδες, να προσκυνάτε μπρούμυτα, σας καμπανίζουν κατάμουτρα με άγρια χαστούκια. Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ.Και είναι ανήθικον και άσκοπον και το να σας δώσουν και το να δεχθείτε τι. Και να σας δώσουν, αν είστε σάπιοι, ο πρώτος δυνατός θα σας το πάρει. Το ηθικόν είναι αν είσθε σάπιοι, να σας ξεπατώσουν και να καθαρίσουν τη γη.Φυλάτε τη γη σας και την τιμή της, μόνο με σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες – αναφορατζήδες – να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγριες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το σπαθί. Τα πάντα στη ζωή – η φύσις το λέει – κατακτώνται με το σπαθί. Και έτσι είναι και μόνο έτσι πρέπει να είναι…

«ΕΚΚΛΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ΚΟΙΝΟΝ»
Βιβλία για τον Περικλή Γιαννόπουλο:ΠΕΡΙΚΛΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΑΝΤΑ –
Εκδόσεις Ελεύθερη Σκέψις –
Αθήνα 1988ΠΕΡΙΚΛΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΑΝΤΑ –
Εκδόσεις ΝΕΑ ΘΕΣΙΣΕΚΚΛΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ΚΟΙΝΟΝ –
Εκδόσεις ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ –
Αθήνα 1987ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Νεοέλληνες πνευματικοί ήρωες –
Εκδόσεις ΠΕΛΑΣΓΟΣ – Αθήνα 1998
Πηγή: Φωτεινός Νους

Ίων Δραγούμης: ο πατέρας του Ελληνικού εθνικισμού



Στις 30 Ιουλίου του 1920 γίνεται στο Παρίσι δολοφονική απόπειρα εναντίον του Ελευθερίου Βενιζέλου. Οι φήμες ότι ο Βενιζέλος είναι νεκρός κυκλοφορούν στην Αθήνα. Το απόγευμα της επομένης, ο βουλευτής και μακεδονολάτρης Ίων Δραγούμης, που πήγαινε από το σπίτι της Μαρίκας Κοτοπούλη στην Κηφισιά στα γραφεία του περιοδικού του «Πολιτική Επιθεώρηση», συλλαμβάνεται από τα βενιζελικά τάγματα χωροφυλακής του Γρυπάρη και εκτελείται. Η πολιτική δολοφονία του σοκάρει τον πολιτικό κόσμο και στερεί την Ελλάδα ένα λαμπρό υποψήφιο αρχηγό του Έθνους. Όμως ποιος υπήρξε ο Ίων Δραγούμης και γιατί είναι σημαντικός σήμερα για τους Έλληνες Εθνικιστές;

Ο Ιωάννης ή Ίων Δραγούμης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 2 Σεπτεμβρίου 1878. Ο πατέρας του ήταν δικαστικός και μετέπειτα Πρωθυπουργός της Επανάστασης στο Γουδί, Στέφανος Δραγούμης. Ο νεαρός Ίων μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον που πίστευε στα εθνικά ιδεώδη και εμπνεόταν από ένθερμο πατριωτισμό. Οι ρίζες της εθνικιστικής ιδεολογίας του θα πρέπει να αναζητηθούν στο οικογενειακό του περιβάλλον και την ελληνοκεντρική του ανατροφή. Ήταν η εποχή που η Ελλάδα εδονείτο από την Μεγάλη Ιδέα, την απελευθέρωση των αλύτρωτων πατρίδων και των υποδούλων Ελλήνων, ενώ υψωνόταν η απειλή της Μεγάλης Βουλγαρίας και του Πανσλαβισμού. Την ίδια εποχή επηρεάζεται από την σκέψη του Νίτσε και του Μπαρρές. Θα σπουδάσει νομικά και θα καταταγεί εθελοντής στον ατυχή Ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897.

Με τον πόλεμο του '97 η Ελληνική κυβέρνηση θα θεωρήσει την Μεγάλη Ιδέα ένα μεγάλο ψέμα και θα απεμπολήσει το ιδανικό της απελευθέρωσης των υπολοίπων τμημάτων του Ελληνισμού. Γράφει στον Ελληνικό Πολιτισμό «Οι Ελλαδίτες πολιτικοί κατάντησαν να συναντήσουν με το νου τους κράτος και έθνος ή καλλίτερα μη μπορώντας να φτάσουν στην γενικότητα του «έθνους» έκαμαν την ανικανότητά τους θεωρία. Το κράτος δεν ήταν πιο πρόσκαιρο, δεν είχε δημιουργηθεί για να περιμαζέψει το έθνος γύρω του δεν ήταν σταθμός παρά τέλος. Συνέβηκε τούτο το παράδοξο, τούτοι, οι εξωμερίτες, περίμεναν την Ελλάδα να τους γλιτώσει και η Ελλάδα περίμενε μήπως τύχη και σηκωθούν μοναχοί τους να γλιτώσουν τον εαυτό τους». Αυτό το γραικυλικό κράτος των υποχωρήσεων και των συμβιβασμών, που πολλά κοινά έχει με το σημερινό κράτος των Αθηνών, στηλιτεύτηκε τόσο από τον Ίωνα Δραγούμη όσο και από τον συνοδοιπόρο και φίλο του Περικλή Γιαννόπουλο, που αυτοκτόνησε το 1910.

Αφότου η κυβέρνηση δεν ήθελε να σώσει το Έθνος τότε ο Δραγούμης αναλαμβάνει να σώσει τον Ελληνισμό στην Μακεδονία με μυστική δράση. Το 1902 ως πρόξενος στο Μοναστήρι και με την συνεργασία του πατέρα του και του γαμβρού του Παύλου Μελά δημιουργεί την Οργάνωση Αγώνα στην Μακεδονία, για να σώσει την Μακεδονία από τις ορδές των Βουλγάρων κομιτατζήδων που λυμαίνονταν την περιοχή. Ο ίδιος γράφει «Ο καθένας πρέπει να φαντάζεται πως αυτός πρέπει να σώσει το έθνος του. Πρέπει να φαντάζομαι πως από μένα μόνον εξαρτάται η σωτηρία του έθνους. Να μην κοιτάζω τι κάνουν οι άλλοι και να φαντάζομαι πως εγώ έχω το μεγάλο χρέος της σωτηρίας». Και προσθέτει «Δουλεύω για τον Ελληνισμό. Δουλεύοντας για τον Ελληνισμό δουλεύω για τον εαυτό μου. Γιατί μήπως είμαι εγώ διαφορετικός από τον ελληνισμό μου;» Και εκφράζοντας την απέχθεια για την γραικυλική κυβέρνηση «Δεν δουλεύω την κυβέρνηση, δουλεύω για τον Ελληνισμό. Σιχαίνομαι την κυβέρνηση, δεν σιχαίνομαι τον Ελληνισμό. 'Αμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση πέφτω, σηκώνομαι όταν νοιώθω τον Ελληνισμό. Οι ενεργητικοί άνθρωποι δεν μπορεί παρά να είναι εθνικισταί». Έδινε έτσι τον ορισμό του τόσο περιφρονημένου ελληνικού εθνικισμού.

Το 1904 σκοτώνεται ο γαμπρός και ίνδαλμα του Παύλος Μελάς. Γράφει στο «Μαρτύρων και Ηρώων Αίμα» απευθυνόμενος στην Ελληνική νεολαία που καλούσε να ασχοληθεί με τα εθνικά θέματα «Φτάνουν πια οι Μάρτυρες. Χρειάζονται τώρα ήρωες. Γενείτε ήρωες. Να ξέρετε πως αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει». Όμως η τακτική του Δραγούμη δεν άρεσε στην κυβέρνηση των Αθηνών και μετατίθεται κατά σειρά στα προξενεία Πύργου Βουλγαρίας, Φιλιππούπολης, Αλεξάνδρειας και Αλεξανδρούπολης, τότε Δεδέαγατς.

Στα 1907-1908 δουλεύει στο Ελληνικό Προξενείο της Κωνσταντινουπόλεως και συναντά τον άλλο μεγάλο συνοδοιπόρο του, τον αξιωματικό Αθανάσιο Σουλιώτη-Νικολαΐδη. Την περίοδο αυτή καταγράφει στο «Όσοι Ζωντανοί». Μαζί δημιουργούν την Οργάνωση Κωνσταντινούπολης για υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Ελλήνων και αυτονομία στον Πόντο, στην Καππαδοκία, τα παράλια της Μικράς Ασίας. Μαζί οραματίζονται το Ανατολικό ιδανικό όπου θα ενώνονταν όλοι οι λαοί της Ανατολής, και οι Έλληνες ως γνήσιοι κληρονόμοι του Βυζαντίου θα γινόταν σιγά-σιγά κυβερνήτες ή συγκυβερνήτες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας εις βάρος των Τούρκων. Αυτό προϋπόθετε εναντίωση στην επιρροή των Μεγάλων Δυνάμεων που ήθελαν διάλυση της Αυτοκρατορίας. Όμως η εξέλιξη του Νεοτουρκικού κινήματος θα διαλύσει τα οράματα των δύο φίλων όπου ο Μέγας Αλέξανδρος συναντούσε το όραμα του Ρήγα Φεραίου.

Το 1909 ξεσπά η Επανάσταση στο Γουδί με προσωρινό πρωθυπουργό τον Στέφανο Δραγούμη, αλλά πραγματικό κυβερνήτη αργότερα τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Ο Βενιζέλος υπήρξε φιλελεύθερος, ενώ ο Δραγούμης εθνικιστής. Έτσι η σύγκρουση των δύο πολιτικών, όπως θα δούμε, θα είναι αναπόφευκτη. Προς το παρόν ο Δραγούμης μεθάει από το κρασί των Βαλκανικών αγώνων και συντάσσει το πρωτόκολλο παράδοσης της Θεσσαλονίκης. Το 1914 με την απαρχή του Πρώτου παγκόσμιου Πολέμου ο Δραγούμης αρχικά αμφιταλαντεύεται αλλά καταλήγει ανταντόφιλος γιατί φοβόταν κυριαρχία των Ρώσων στην Κωνσταντινούπολη και τα Στενά.

Στο μεταξύ κυκλοφορεί το βιβλίο του «Ελληνικός Πολιτισμός» όπου καθορίζει τους στόχους του ελληνικού έθνους. Κατ' αρχήν θα έπρεπε να υπάρξει πολιτική ένωση όλης της φυλής. Δεύτερος ο σκοπός του έθνους είναι η δημιουργία πολιτισμού. Πολιτισμού όμως που βασίζεται σε τρισχιλιετή παράδοση και όχι μίμηση ξένων προτύπων. Αντίθετα οι ηγέτες της αριστοκρατίας του έθνους «θα πρέπει να λουστούν στα φεγγερά και διάφανα νερά της λαϊκής ψυχής» για να συνταράξουν τον λαό και να τους ακολουθήσει. Γι αυτό πιστεύει στο κτύπημα της σχολαστικής παράδοσης, στην μελέτη της δημοτικής παράδοσης και την επιβολή της δημοτικής ως γνήσιας γλώσσας του λαού. Ο δημοτικισμός όμως του Δραγούμη δεν συνδεόταν με τα εθνοδιαλυτικά ιδεώδη της πόλης των τάξεων και του σοσιαλισμού. Ακόμα και αυτόν τον σοσιαλισμό τον ήθελε χωρίς πάλη των τάξεων και όσο του το επέτρεπε ο βυζαντινός κοινοτισμός του και χωρίς κρατικό παρεμβατισμό. Η σύγκρουση με τον Σκληρό έχει μείνει κλασσική.

Και εδώ ερχόμαστε σε μια άλλη σημαντική πλευρά της σκέψης του Δραγούμη: την πίστη στην αναβίωση του ελληνικού κοινοτισμού, της διοίκησης των αυτονόμων κοινοτήτων του Βυζαντίου και της Τουρκοκρατίας, βασισμένη στο κοινοβιακό ιδεώδες της Ορθοδοξίας. Γράφει: «Όταν έγινε κράτος η Ελλάς, δεν ήταν ανάγκη, δεν έπρεπε να καταστρέψουν τις κοινότητες και να κάμουν δήμους. Οι κοινότητες ήταν αποτέλεσμα ζωής ελληνικής πολλών ετών, ήταν τύπος ελληνικής υπάρξεως. Χαλνώντας τις κοινότητες χαλάσαμε κάτι στερεό, κάτι που ζούσε, κάτι που ήταν φυσικό». Ο Δραγούμης πίστευε στην οικονομική και διοικητική αυτονομία με το Κράτος να ασχολείται με τα γενικότερα εθνικά θέματα.

Ο Κοινοτισμός όμως δεν μπορούσε να υπάρξει δίχως Ορθοδοξία. Γι' αυτό γράφει: «Υποστηρίζω την θρησκεία μας, επειδή είναι αχώριστη από την ιστορία μας, είναι η Ιστορία μας, είναι η συνέχεια της Ιστορίας του γένους». Μέσα λοιπόν από τον Κοινοτισμό και την Ορθοδοξία προσπαθούσε να ελληνοποιήσει τον σοσιαλισμό ή καλύτερα την σοσιαλδημοκρατία. Και αυτή την σοσιαλδημοκρατία την έβλεπε πάντα σε συνδυασμό με εθνικισμό, αντιδυτικισμό και το ανατολικό ιδεώδες της δυαδικής ελληνο-οθωμανικής αυτοκρατορίας. Πιστεύει ότι οι Έλληνες δεν πρέπει να επιτεθούν στο κοινό τους σπίτι, την Ανατολή. Αυτός είναι ο λόγος που επιτίθεται στην φιλελεύθερη πολιτική του Βενιζέλου, αλλά και την Μικρασιατική εκστρατεία. Τελικά και η Μεγάλη Ιδέα και το Ανατολικό Ιδεώδες θα πνιγούν στο λιμάνι της Σμύρνης.

Ο Δραγούμης εξορίζεται το 1920 στην Κορσική και εκεί απεχθάνεται τον Δημήτρη Γούναρη και τον κρατικό σοσιαλισμό του, ενώ κάνει παρέα με τον μαθητή του Ιωάννη Μεταξά. Από το 1915 που πολιτευόταν ο Δραγούμης ήταν ο υποσχόμενος επόμενος αρχηγός της Ελλάδος. Η πολιτική δολοφονία στέρησε τον μοναδικό άνθρωπο που θα απέτρεπε την Μικρασιατική Καταστροφή. Ο θεωρητικός του λαϊκού εθνικισμού έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες του μεγαλοαστικού οικονομικού κατεστημένου του Βενιζέλου και του Μπενάκη. Ο κόσμος του ατομικισμού και των ταξικών συμφερόντων δολοφονούσε ένα από τους τελευταίους οραματιστές του Ελληνικού Κοινοβίου. Τα διδάγματα του πέρασαν στον εθνικισμό του Μεταξά, και τον κοινοτισμό του Κώστα Καραβίδα, του Κωνσταντίνου Χατζηπατέρα και του Δημήτρη Τσάκωνα, καθώς και σε θεωρητικό μόνο επίπεδο στον αυτοδιαχειριστικό σοσιαλισμό του Ανδρέα Παπανδρέου. Το πιο σημαντικό όμως ήτανε ότι το ανεθνικό Βυζαντινό Ιδεώδες του Κωνσταντίνου Σοκόλη και του βιβλίου του Αυτοκρατορία, καθώς και η θεωρία της ενδιάμεσης περιοχής του Δημήτρη Κιτσίκη, χρωστάνε πολλά στο δραγουμικό Ανατολικό Ιδανικό.

Όσο για μας τους Εθνικιστές πιστεύουμε ότι τα διδάγματα του Δραγούμη είναι αναγκαία σε μια περίοδο που η Βόρειος Ήπειρος, η Ίμβρος και η Τένεδος είναι ξεχασμένες, η κυβέρνηση μειοδοτεί στα εθνικά θέματα, οι διανοούμενοι είναι Ευρωλιγούρηδες και η νεολαία αποχαυνώνεται με το ΜΤV, αντί να μας δίνει Μελάδες και Σολωμού.

O Κέλτικος: Η πραγματική Ένοια του


ΔΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΙΚΗΣ Β’ ΤΟΥ 1800 Π.Χ. ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ “ΚΕΛΤΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟ”

Πολλές φορές το Κίνημά μας χρησιμοποιεί το σύμβολο, το οποίο είναι γνωστό (κακώς) σαν κέλτικος σταυρός. Στην πραγματικότητα πρόκειται για αρχέγονο Ελληνικό σύμβολο. Ιδού τι γράφεται σχετικά στο διαδίκτυο, όπου και επισημαίνεται η χρησιμοποίηση του συμβόλου αυτού από την Χρυσή Αυγή:

«ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ – Θ-ΗΤΑ όπως Ήλιος: Όπως ήδη αναφέραμε η παρατήρηση του Ηλίου από τον άνθρωπο ξεκίνησε από αρχαιοτάτων χρόνων. Στην προσπάθεια του να μελετήσει αλλά και να εξηγήσει αστρικά φαινόμενα ο άνθρωπος οδηγήθηκε στην επιστήμη της αστρονομίας αλλά και της αστρολογίας. Σε αντίθεση με την δυσκολία στην παρατήρηση του σχήματος της Γης (και την αποδοχή της σφαιρικής της μορφής), πολύ εύκολα φθάσαμε στο συμπέρασμα ότι ο ήλιος είναι ένας τέλειος κύκλος. Ένας τέλειος κύκλος θα μπορούσε να αναπαρασταθεί με δύο σύμβολα: το Όμικρον και το Θήτα…

Στην αντίπερα όχθη, η σημερινή μορφή του γράμματος Θ δεν παραπέμπει εκ πρώτης όψεως στην ακριβή αναπαράσταση του Ηλίου, γεγονός που οφείλεται κυρίως στην μετάλλαξη της γραφικής του μορφής στο πέρασμα των αιώνων. Η αρχική του μορφή απέκλινε ελαφρώς από την σημερινή, όμως ήταν δυνατό να περιγράψει σχηματικά την σχέση του ηλίου με το πλανητικό μας σύστημα. Σε αυτή την πρώτη μορφή το γράμμα Θήτα, έμοιαζε περισσότερο με μια τελεία που περιβάλλονταν από έναν μεγάλο κύκλο, ακριβώς όπως παριστάνεται ο ήλιος τη σήμερον ημέρα στην αστρολογία καθώς αποτελεί το κέντρο του πλανητικού μας συστήματος. Μια δεύτερη μορφή του θήτα που χρησιμοποιήθηκε από τους Έλληνες, φαίνεται να συσχετίζεται άμεσα με την έλευση της λατρείας των Καβείρων, όπου πλέον η έννοια του θεού ξέφυγε από την έννοια της μονάδας και ανάχθηκε στην έννοια της τετράδας. Οι τέσσερις αρχαίες αυτές θεότητες τις φωτιάς, δύο αρσενικές και δύο θηλυκές, είχαν το ιερό σύμβολο των Καβείρων, το οποίο παρουσίαζε μεγάλη ομοιότητα με την σημερινή μορφή του θήτα. Στις μέρες μας η δεύτερη αυτή μορφή του θήτα εκφράζει άκρως εθνικιστικές ιδέες και αντιλήψεις, καθώς «τυγχάνει» να συνδέεται, με την υπόσταση και την δράση της περίφημης οργάνωσης της Χρυσής Αυγής η οποία και το χρησιμοποιεί ως σύμβολο για την αναγνώριση της… Αλέξανδρος Λαζαρίδης»
Πηγή:Xagr.net

Κώστας Πλεύρης <<Άρχηγος Απλα>>

Γεννήθηκε το 1939 στην Αθήνα και φοίτησε στο Λεόντειο Λύκειο. Στη συνέχεια φοίτησε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και συνέχισε τις σπουδές του σε Γαλλικό Ινστιτούτο Κοινωνιολογίας. Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο, τον βουλευτή Α' Αθηνών του ΛΑ.Ο.Σ., Θάνο Πλεύρη.
Πολιτική δράση

Το 1960 ίδρυσε τη φασιστική οργάνωση 4η Αυγούστου, στελέχη της οποίας υπήρξαν πολλές προσωπικότητες της άκρας δεξιάς, όπως ο ιδρυτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, αλλά και της ευρύτερης δεξιάς, όπως ο εν ενεργεία βουλευτής Κιλκίς της Ν.Δ. και τέως υφυπουργός, κ. Κιλτίδης.

Κατά τη διάρκεια της 7ετούς Χούντας, διορίστηκε καθηγητής στη Σχολή Γενικής Μορφώσεως του Αρχηγείου Στρατού, όπου δίδασκε κοινωνιολογία και προπαγάνδα. Επίσης, διορίστηκε καθηγητής στις Σχολές Αστυνομίας Πόλεων και Χωροφυλακής καθώς και σύμβουλος του Αρχηγείου Στρατού. Ήταν στενός συνεργάτης και κουμπάρος του Ι. Λαδά και διορίστηκε, επί υφυπουργίας του, γραμματέας του ιδιαίτερου γραφείου του. Επίσης έδρασε και ως πράκτορας της ΚΥΠ, γεγονός που αποδέχεται και ο ίδιος, με αντικείμενο τους έλληνες μετανάστες στη Δυτική Ευρώπη, "προκειμένου να διαπιστωθεί από το τότε καθεστώς η ύπαρξη, η οργάνωση και ο τρόπος δράσης της αντιδικτατορικής δράσης τους στο εξωτερικό".

Σε δικαστική απόφαση υπέρ του, σε μήνυση εναντίον συγγραφέα για συκοφαντική δυσφήμιση, έγινε αποδεκτό ότι κατά την περίοδο της χούντας επικοινωνούσε με ιταλικές νεοφασιστικές ομάδες, όπως οι Ordine Nuovo και Avanguardia Nazionale.

Το 1999 ο Κώστας Πλεύρης ίδρυσε το πολιτικό κόμμα Πρώτη Γραμμή, με το οποίο συμμετείχε στις Ευρωεκλογές, τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς, επιτυγχάνοντας με περί τις 48.500 ψήφους, ποσοστό 0,75%. Στις εθνικές εκλογές του 2000 σύναψε συνεργασία με τον Μάκη Βορίδη και το κόμμα του, το Ελληνικό Μέτωπο, καθώς και με κάποια πρώην στελέχη της Πολιτικής Άνοιξης του Αντώνη Σαμαρά. Μεταξύ αυτών ήταν και ο σημερινός εκδότης της εφημερίδας Στόχος, Σάββας Χατζηπαρασκευάς. Παρά την συνεργασία η προσπάθειά του έληξε άδοξα, καθώς κατάφερε να αποσπάσει μόνο το 0,18% των ψήφων (12.125). Στις εκλογές του 2004 ήταν υποψήφιος με τον ΛΑ.Ο.Σ. στην Α' Αθηνων, βγαίνοντας πρώτος σε σταυρούς, όμως ο ΛΑ.Ο.Σ. με 2,2% δεν εξέλεξε βουλευτή. Κατόπιν αυτού ο Κώστας Πλεύρης αποσύρθηκε από την ενεργό πολιτική δράση, εντασσόμενος άτυπα στον ΛΑ.Ο.Σ.. Εξαργύρωσε, ωστόσο από τον Γιώργο Καρατζαφέρη την αποχή του με την συμμετοχή του γιού του, Θάνου Πλεύρη στις νομαρχιακές εκλογές του 2006 και στις εθνικές εκλογές του 2007, οπότε και ο τελευταίος εξελέγη βουλευτής Α' Περιφερείας Αθηνών.
Συγγραφική δράση

Ο Κώστας Πλεύρης έχει συγγράψει σωρεία βιβλίων, κάποια από αυτά με αντισημιτικό περιεχόμενο:

* Σκόπιμα λάθη, Ινδοευρωπαίοι και Εθνικισταί, Εκδόσεις: Νέα Θέσις
* Το ελληνικόν αλφάβητον, Εκδόσεις: Νέα Θέσις
* Γλώσσα και μορφή του Χριστού, Εκδόσεις: Ήλεκτρον
* Ο Σωκράτης μπροστά στο θάνατο, Εκδόσεις: Ήλεκτρον
* Τα είκοσι πρωτόκολλα της προδοσίας, Εκδόσεις: Νέα Θέσις
* Ο διωγμός των αρίστων, Εκδόσεις: Νέα Θέσις
* Οι Έλληνες, τεύχος Α', Εκδόσεις: Νέα Θέσις
* 21 Απριλίου 1967, Εκδόσεις: Ήλεκτρον
* Οι Βάρβαροι, Εκδόσεις: Νέα Θέσις
* Ο Καπιταλιστής, Εκδόσεις: Νέα Θέσις
* Η γεωπολιτική θέσις της Μακεδονίας, Εκδόσεις: Νέα Θέσις
* Κοινωνιολογία, Εκδόσεις: Νέα Θέσις
* Θέματα πολιτικής κοινωνιολογίας , Εκδόσεις: Νέα Θέσις
* Ρατσισμός - από το ψεύδος στην αλήθειαν, Εκδόσεις: Κόκκινη Μηλιά
* Ποιά γλώσσα και γιατί, Εκδόσεις: Νέα Θέσις
* Η πολιτική προπαγάνδα, Εκδόσεις: Νέα Θέσις
* Εβραίοι - Όλη η αλήθεια, Εκδόσεις: Ήλεκτρον

Πιο γνωστό είναι το πιο πρόσφατο βιβλίο του, Εβραίοι - Όλη η αλήθεια.
Κριτική

Για τις απόψεις του, ο Κώστας Πλεύρης έχει χαρακτηριστεί, ακόμη και από εφημερίδες του συντηρητικού πολιτικού χώρου, ως "ναζιστής", "πατέρας του ελληνικού νεοφασισμού" και "θεωρητικός του φασιστικού χώρου".

Στο βιβλίο του Οι Εβραίοι - Όλη η αλήθεια, καταφέρεται με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως "υπάνθρωποι", εναντίον των Εβραίων. Εξαιτίας του βιβλίου αυτού, οδηγήθηκε στο εδώλιο, μετά από βούλευμα εισαγγελέα, με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο. Η επέμβαση του εισαγγελέα είχε γίνει μετά από αναφορά στελεχών του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Στη δίκη αυτή καταδικάστηκε (13/12/2007) πρωτόδικα σε φυλάκιση, ενώ αθωώθηκε στο Εφετείο.

Ο ίδιος υπεραμύνεται των θέσεων που έχει εκφράσει στα βιβλία του, ισχυριζόμενος ότι είναι ιστορικός και ότι έχει δικαιολογημένο ενδιαφέρον να γράφει «κατά των εβραιοσιωνιστών», ενώ δημοσίως αρνείται το εβραϊκό Ολοκαύτωμα. Ωστόσο, αρνείται την κατηγορία ότι προτρέπει σε εξολόθρευση των Εβραίων και θεωρεί τιμή του τη συνεργασία του με το καθεστώς της Χούντας.
Πηγή: Wikpedia.
O παλέμαχος Συναγωστής μας που πάντα είναι εκεί για να τα πεί εξω απο τα δόντια ενα χαρακτιριστικό Βιντεο του...Απολάυστε τον....